Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Στο εξωτερικό οι σκάουτερς για να ανακαλύψουν παίκτες

ΠΑΟΚ: Στο εξωτερικό οι σκάουτερς για να ανακαλύψουν παίκτες
Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν από τώρα νέους... Ζαμπά.

Η απόκτηση του Ζαμπά το καλοκαίρι και η ανταπόκριση του 20χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού παρά το μικρό διάστημα προσαρμογής του στην ομάδα, άνοιξε την «όρεξη» των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για να προχωρήσουν στο άμεσο μέλλον, σε ανάλογες μεταγραφικές κινήσεις. Η επιλογή του Ζαμπά ήταν στοχευμένη, εξαιτίας των πολύ καλών εμφανίσεων του στο Ρωσικό Πρωτάθλημα.

Για αυτό τον λόγο, όπως αναφέρει η εφημερίδα Metrosport, άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται στο εξωτερικό με στόχο να παρακολουθήσουν συγκεκριμένους παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται στις λίστες που έχουν καταρτίσει εδώ και καιρό στην Μικράς Ασίας.

Οι σκάουτς του Δικεφάλου θα δουν παιχνίδια εθνικών ομάδων μικρών κατηγοριών και εκεί θα έχουν την δυνατότητα να καταγράψουν σημαντικά στοιχεία από την πρόοδο διεθνών παικτών.

Βασική προϋπόθεση είναι να εμπλουτιστεί η λίστα των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων με νέα στοιχεία, τα οποία θα προωθηθούν στους υπευθύνους των μεταγραφών και στη συνέχεια θα αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν σε κάποια ή κάποιες κινήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments