Τεχνολογία

HMD Global: Νέα ακουστικά Nokia True Wireless Earbuds και Pro Wireless Earphones

HMD Global: Νέα ακουστικά Nokia True Wireless Earbuds και Pro Wireless Earphones
Η HMD Global έκανε γνωστό πως σύντομα θα διατεθούν στην αγορά δύο ζευγάρια ακουστικών - Nokia True Wireless Earbuds και Pro Wireless Earphones.

Η HMD Global στα πλαίσια της επίσημης παρουσίασης του Nokia 7.1, ανακοίνωσε και τα νέα ασύρματα ακουστικά Nokia True Wireless Earbuds και Pro Wireless Earphones με αδιάβροχη προστασία σε ιδρώτα και σταγόνες νερού.

Nokia True Wireless Earbuds

Τα Nokia True Wireless Earbuds προσφέρουν εξαιρετικό επίπεδο φορητότητας αφού το βάρος καθενός δεν ξεπερνάει τα 5 γραμμάρια ενώ επιπλέον είναι “splash resistant” (IPX4-rated) οπότε και μπορείτε να τα έχετε μαζί σας σχεδόν οπουδήποτε.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα ασύρματα ακουστικά, διαθέτουν θήκη μεταφοράς που λειτουργεί ως φορτιστής (μέσω USB Type-C). Τα συγκεκριμένα, προσφέρουν έως και 16 ώρες αναπαραγωγής μουσικής. Τα True Wireless Earbuds υποστηρίζουν Bluetooth 5.0.

Τα Nokia True Wireless Earbuds έρχονται σε μαύρο χρώμα.

Nokia Pro Wireless Earphones

Τα Nokia Pro Wireless Earphones είναι μαγνητικά, οπότε μπορούν να «κολλούν μεταξύ τους» όταν δεν χρησιμοποιούνται. Με αυτό τον τρόπο απενεργοποιούνται κιόλας. Αν θέλετε να ενεργοποιηθούν τα «ξεχωρίζετε».

H μπαταρία τους επαρκεί για 10 ώρες αναπαραγωγής. Τα ακουστικά υποστηρίζουν Bluetooth 4.2 και multipoint σύνδεση με έως και δύο διαφορετικές συσκευές.

Επίσης προσφέρει HD εμπειρία ήχου χάρη στη τεχνολογία Qualcomm aptX. Υποστηρίζονται λειτουργίες Power on/off, Answer/end call, Reject call, Volume και track control.

Έρχονται με καλώδιο γύρω από το λαιμό και μαγνητικά ακουστικά σε μαύρο επίσης χρώμα.

Και τα δύο Bluetooth-enabled ζευγάρια ακουστικών θα ξεκινήσουν να πωλούνται την ίδια μέρα που θα ξεκινήσει να πωλείται και το Nokia 7.1. Τα True Wireless Earbuds στοιχίζουν €129 και τα Pro Wireless Earphones στοιχίζουν €69.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments