Πολιτική

Σκουρλέτης για Καμμένο: «Αυτά ξεφεύγουν από τα όρια» (vid)

Σκουρλέτης για Καμμένο: «Αυτά ξεφεύγουν από τα όρια» (vid)
Αναλυτικά όσα είπε ο Πάνος Σκουρλέτης για την στάση του Πάνου Καμμένου τις τελευταίες μέρες.

Τα όσα είπε στην ΕΡΤ ο Πάνος Καμμένος, σχετικά με το τι θα κάνει το κόμμα του εάν έρθει η “Συμφωνία των Πρεσπών” στη Βουλή, σχολίασε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

«Είναι θετικό που ο Πάνος Καμμένος αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει διευκρινήσεις ότι εκφράζει προσωπικές απόψεις. Ότι την κύρια ευθύνη για θέματα εξωτερικής πολιτικής την έχουν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών. Εκείνο το οποίο κατά την γνώμη μου παραμένει πολιτικό ζήτημα είναι όταν ο κ. Καμμένος έχει μια μεγάλη διαφοροποίηση, μια διαφωνία για το θέμα της Μακεδονίας και λέει ότι «εγώ θα άρω την εμπιστοσύνη μου στην κυβέρνηση», τόνιζε αρχικά ο Πάνος Σκουρλέτης.

Και εν συνεχεία επεσήμανε: «Αυτό είναι μια μεγάλη αντίφαση σε σχέση με τους τρεις λόγους που προέβαλλε για τους οποίους συγκυβερνάει. Πως λοιπόν έρχεσαι και λες ότι θα πάρεις την εμπιστοσύνη σου; Αυτό, είναι μεγάλο πολιτικό λάθος. Η μεγάλη αντίφαση είναι από την πλευρά Καμμένου και δεν θα πρέπει ο ίδιος να κάνει πράξη αυτά που λέει αφαιρώντας την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση».

Να σημειωθεί, ότι ο Πάνος Σκουρλέτης επιμένει ότι είναι πολιτικό ζήτημα αυτή η αντίφαση την οποία οφείλει να ξεδιαλύνει. «Αυτά ξεφεύγουν από τα όρια», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για το τι θα γίνει όταν θα έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή, είπε:

«Θεωρώ ότι υπάρχει πλειοψηφία για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών και για να μην χάσει την ψήφο εμπιστοσύνης η παρούσα κυβέρνηση αν τεθεί τέτοιο ζήτημα».

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάνος Σκουρλέτης στην ΕΡΤ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments