Αυτοκίνητο

Porsche: Άλλα δύο “διαμάντια” στη σειρά Panamera

Porsche: Άλλα δύο “διαμάντια” στη σειρά Panamera
Οι εκδόσεις GTS και Panamera GTS Sport Turismo διατίθενται ήδη από την Porsche.

Η Porsche πρόσθεσε άλλα δύο μοντέλα στη σειρά Panamera. Πρόκειται για τις εκδόσεις GTS και Panamera GTS Sport Turismo, που εφοδιάζονται με τον κινητήρα V8 biturbo τεσσάρων λίτρων ο οποίος αποδίδει 460 ίππους και έχει μέγιστη ροπή 620 Nm.

Ο κινητήρας biturbo διαθέτει φίλτρο σωματιδίων βενζίνης και επιταχύνει την Panamera GTS και την Panamera GTS Sport Turismo από 0 σε 100χλμ/ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα.

Τα δύο μοντέλα αγγίζουν μέγιστη ταχύτητα 292 και 289 χλμ/ώρα αντίστοιχα, ενώ παρά τις υψηλές αποδόσεις, η κατανάλωση κυμαίνεται χαμηλά, καθώς χρειάζεται μόνο 10,3 λίτρα για να διανύσει 100 χλμ. (Sport Turismo: 10,6 λτ/100 χλμ.).

Το μοντέλο είναι σχεδιασμένο για να αντικατοπτρίζει την αγωνιστική δύναμη των μοντέλων Porsche Panamera GTS. Η προσαρμοστική αερανάρτηση με τεχνολογία τριών θαλάμων είναι στάνταρ, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα τον ευέλικτο έλεγχο σε όλους τους δρόμους.

Επίσης, τα φρένα (με διάμετρο 390 χιλιοστά εμπρός και 365 χιλιοστά πίσω) κάνουν εξαιρετικά καλά τη δουλειά τους και προσφέρουν εξαιρετική επιβράδυνση ακόμη και σε ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες. Τα μοντέλα GTS είναι εξοπλισμένα με ζάντες 20 ιντσών Panamera Design ως στάνταρ, ενώ το εσωτερικό αποτελείται από μαύρο δέρμα Alcantara.

Τα μοντέλα GTS προσφέρουν και μια σειρά από καινοτομίες.

Αυτές περιλαμβάνουν το ψηφιακό Porsche Advanced Cockpit, βοηθητικά συστήματα όπως το Porsche InnoDrive, συμπεριλαμβανομένου του προσαρμοστικού συστήματος cruise control και του προαιρετικού συστήματος διεύθυνσης πίσω άξονα.

Η οθόνη μπορεί να ρυθμιστεί από τον οδηγό περνώντας όλες τις πληροφορίες απευθείας στον οδηγό. Τα νέα μοντέλα GTS είναι ήδη διαθέσιμα.

Στη Γερμανία, η Porsche Panamera GTS διατίθεται από 138.493 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και του ειδικού εξοπλισμού για κάθε χώρα, ενώ η Porsche Panamera GTS Sport Turismo διατίθεται από 141.349 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments