Ζώδια

Χαρτομαντεία Λενορμάν 18/10/18: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Χαρτομαντεία Λενορμάν 18/10/18: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Χαρτομαντεία Λενορμάν - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 32. Το Φεγγάρι (8 Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :

– Γυναικείος έρωτας – Αφορμές επανασύνδεσης – Κληρονομικά

Κριός

Δεν έχετε ακόμη ξεχωρίσει ποιος από όλους αυτούς που είναι στην φιλική σας ζώνη, θέλει από εσάς κάτι ερωτικό και ποιος απλά αναζητά την φιλία σας.

Ταύρος

Οι διάλογοι, με το άτομο που σας αφορά έχουν πολλαπλασιαστεί αυτό το διάστημα και μάλλον ο έρωτας έχει πάρει την ανοδική πορεία πια.

Δίδυμοι

Τα ασφαλή σας συμπεράσματα ακόμη δεν τα έχετε βγάλει και σίγουρα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δεν έχει ακόμη ανοίξει τα χαρτιά του.

Καρκίνος

Έχουν γίνει μέσα σε αυτόν τον δεσμό κάποια λάθη, και κυρίως από την μεριά του συντρόφου σας. Αυτό είναι κάτι πάντως που σας έχει φέρει και πιο κοντά.

Λέων

Κάθε μέρα πλησιάζετε όλο και περισσότερο την καρδιά κάποιου φίλου ή συνεργάτη σας, που και αυτός κάνει ότι μπορεί για να τραβάει την προσοχή σας.

Παρθένος

Αποκτήστε και πάλι την αυτοπεποίθηση σας, αν τελικά θέλετε να έλξετε ένα συγκεκριμένο άτομο και πάλι μέσα στην ερωτική σας ζωή και μόνιμα.

Ζυγός

Δεν είστε υπέρ την ιδέας του να κάνετε ένα μίνι διάλειμμα με τον άνθρωπο σας, απλά και μόνο για να καταλαγιάσει το αρνητικό κλίμα και να ανανεωθείτε.

Σκορπιός

Εσείς που είστε ελεύθεροι θα πρέπει να κοιτάξετε λίγο παραπάνω να βρείτε ένα ποιοτικό ταίρι και όχι να καταναλώνεστε μέσα σε αδιάφορες γνωριμίες.

Τοξότης

Μια ερωτική συνάντηση θα έχετε με κάποιον πρώην σας. Ίσως και ο ίδιος να το προκαλέσει. Μπορεί μετά να μην υπάρξει κάποια ιδιαίτερη πορεία.

Αιγόκερως

Σίγουρα είστε αρκετά θυμωμένοι και με τον εαυτό σας, που δεν έχετε ακόμη βγει από τις εμμονικές σκέψεις του παρελθόντος. Τώρα μπορείτε όμως να το πετύχετε μέσα από έναν νέο έρωτα.

Υδροχόος

Εσείς έχετε ερωτευτεί κάποιον από τον κοινωνικό σας κύκλο, αλλά οι δυσκολίες που υπάρχουν στο τώρα, ίσως και να βάζουν κάποιες προσωρινά εμπόδια.

Ιχθείς

Υπάρχει επιτέλους μια ηρεμία στο κεφάλι σας, και τώρα μόνο μπορείτε να σκεφτείτε πιο καθαρά, τις προτάσεις που σας έχει κάνει το ταίρι σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments