Αθλητισμός

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Το πανηγυρικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΦΗ (vid)

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Το πανηγυρικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΦΗ (vid)
ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Στα αποδυτήρια ο Μπούσης και... απαίτηση για πριμ από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 επί του Ολυμπιακού στο Γεντί Κουλέ, παίρνοντας σπουδαία νίκη στην… πρεμιέρα της νέας εποχής, με τον Μιχάλη Μπούση στη διοικητική ηγεσία της κρητικής ΠΑΕ.

Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Ηράκλειο, ο ομογενής επιχειρηματίας επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας του. Ευχαρίστησε θερμά την ομάδα και εν συνεχεία αγκάλιασε έναν – έναν τους ποδοσφαιριστές, ξεκινώντας όμως από τον προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο. Με ακόμα πιο θερμό τρόπο, δε, το έκανε με τον μοναδικό σκόρερ κόντρα στους Ερυθρόλευκους, Πατρίκ Βουό.

Μάλιστα, με την είσοδο του Μπούση στα αποδυτήρια, οι παίκτες άρχισαν να φωνάζουν με δύναμη «πριμ, πριμ, πριμ, πριμ…».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Πρώτη νίκη του Παπαδόπουλου επί του Ολυμπιακού από το 2002

Η νίκη του ΟΦΗ ήταν η πρώτη του στο φετινό πρωτάθλημα μετά από 7 αγωνιστικές. Σημαντική φυσικά ήταν και για τον προπονητή των Κρητικών, Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος «έσπασε» και μια προσωπική του κακή παράδοση κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός είχε χάσει και τα 7 τελευταία του ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (4 προπονητής και 3 παίκτης). Είχε να τον νικήσει από τις 27 Ιανουαρίου 2002, Ολυμπιακός – Άρης 0-1 στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι όπου «ήρωας» ήταν ο τερματοφύλακας (Κατεργιαννάκης) όπως τώρα ο Στρέζος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments