Αθλητισμός

Σισέ: Ο Μαρτίνς του δίνει μια ακόμη ευκαιρία με τον Απόλλωνα

Σισέ: Ο Μαρτίνς του δίνει μια ακόμη ευκαιρία με τον Απόλλωνα
Στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα αναμένεται να ξεκινήσει ο Παπέ Σισέ.

Η φετινή χρονιά για τον Σισέ δεν άρχισε ιδανικά, καθώς από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας είδε τον νέο κόουτς του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς να δίνει περισσότερες ευκαιρίες στο νέο αίμα που έφτασε στους ερυθρόλευκους.

Έτσι, γρήγορα ο νεαρός στόπερ του Ολυμπιακού  από πρωταγωνιστής της περσινής σεζόν, έγινε κομπάρσος, αφού κατά τα πρώτα επίσημα ματς ακόμη και η 18αδα έμοιαζε κάτι μακρινό για εκείνον.

Ωστόσο, συγκυρίες έφεραν ξανά τον Αφρικανό στο προσκήνιο, ο οποίος φαίνεται να άρπαξε για τα καλά την ευκαιρία που του έδωσε και την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Μαρτίνς.

Ο Σισέ επανήλθε λοιπόν και πλέον είναι στο χέρι του εάν θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί.

Στο Μιλάνο έπαιξε 90 λεπτά και αν τα δύο λάθη στα δύο γκολ της Μίλαν του στέρησαν μια εξαιρετική 70λεπτη παρουσία έως τότε για τον Πέδρο Μαρτίνς αποτέλεσε αυτό το ματς την πιστοποίηση της επιστροφής του.

Για αυτό και ο Πορτογάλος τεχνικός φρόντισε να τον έχει ξανά στην πρώτη γραμμή και μετά την πολύ καλή παρουσία που είχε στο Λουξεμβούργο να του δώσει και απόψε φανέλα βασικού στο ματς με τον Απόλλωνα.

Με τον Μεριά εκτός αποστολής, ο Σισέ θα αποτελέσει και πάλι μαζί με τον Βούκοβιτς το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού και θα έχει ξανά ως αποστολή να κρατήσει μακριά από την ερυθρόλευκη εστία τους κινδύνους.

Μπορεί η αποστολή του Ολυμπιακού απέναντι στον Απόλλωνα να φαντάζει εύκολη όμως και για τον Σισέ είναι μια ευκαιρία να προσθέσει ένα ακόμη καλό παιχνίδι στο ενεργητικό του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments