Πολιτική

Γεροβασίλη – Παπακώστα: Τσακώθηκαν με αφορμή τις κρίσεις στην Αστυνομία

Γεροβασίλη – Παπακώστα: Τσακώθηκαν με αφορμή τις κρίσεις στην Αστυνομία
Γεροβασίλη - Παπακώστα: Η υφυπουργός απείλησε ακόμα και με παραίτηση.

Γεροβασίλη – Παπακώστα: Ένταση σημειώθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανάμεσα στην υπουργό Όλγα Γεροβασίλη και την υφυπουργό, Κατερίνα Παπακώστα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η αφορμή του καβγά τους ήταν οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η Κατερίνα Παπακώστα επιθυμεί οι κρίσεις να μην προχωρήσουν με ταχύ ρυθμό, την ώρα που η πλευρά Γεροβασίλη πέρασε το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ.

Η κυρία Παπακώστα είχε σήμερα ραντεβού για το θέμα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

Ωστόσο η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς, αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 12:00, και οι δύο έφτασαν στις 12:30 και ο κ. Τσίπρας έπρεπε άμεσα να ανέβει στο βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Όλγα Γεροβασίλη και η Κατερίνα Παπακώστα βρέθηκαν, πάντως, στο εντευκτήριο της Βουλής όπου συνομίλησαν για λίγη ώρα και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η υφυπουργός απείλησε ακόμα και με παραίτηση, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία της για το γεγονός ότι όχι μόνο δεν ζητήθηκε η γνώμη της, αλλά και δεν ενημερώθηκε σχετικά με την προώθηση του Προεδρικού Διατάγματος για τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. από την κυρία Γεροβασίλη.

Υπήρξε ακόμα και παρέμβαση του Πάνου Καμμένου, προκειμένου η κρίση ανάμεσα στις δύο γυναίκες να εκτονωθεί, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η ένταση, ο Αλέξης Τσίπρας μετά από τη συνεδρίαση συναντήθηκε με την κυρία Παπακώστα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments