Διεθνή

Τραγωδία στη Λάρνακα: Με 15 μαχαιριές σκότωσε την 9χρονη αδελφή του ο 13χρονος

Τραγωδία στη Λάρνακα: Με 15 μαχαιριές σκότωσε την 9χρονη αδελφή του ο 13χρονος
Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στη Λάρνακα. Τέσσερα από τα τραύματα της 9χρονης έπληξαν ζωτικά όργανα.

Ο 13χρονος, ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε την Τρίτη (06/11) την 9χρονη αδελφή του, στη Λάρνακα, εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο και μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στο νοσοκομείο ψυχικών νοσημάτων.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τα παιδιά, γόνοι διαζευγμένων Ρομά, βρίσκονταν μόνα στο σπίτι, όταν συνέβη το μοιραίο. Το κοριτσάκι βρήκε αιμόφυρτο, ο πατέρας του, ο οποίος έχει και την επιμέλεια των παιδιών.

Σύμφωνα με την νεκροτομή στην σορό της μικρής διαπιστώθηκε ότι δέχτηκε 15 μαχαιριές.

Η νεκροτομή κατέδειξε ότι ο θάνατος της μικρής οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία – αιμορραγικό σοκ, που προκλήθηκε από ήσσον και τέμνον όργανο.

Τέσσερα από τα τραύματα έπληξαν ζωτικά όργανα.

Οι αρχές πάντως δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες, οι οποίες φέρουν το αγόρι να παραδέχθηκε στους αστυνομικούς την διάπραξη του εγκλήματος.

Ο εκπρόσωπος τύπου της δύναμης, Ανδρέας Αγγελίδης, σε δηλώσεις στο ΡΙΚ ανέφερε ότι η οικογένεια βρισκόταν στην Κύπρο τα τελευταία 10 χρόνια και παρακολουθείτο από τις υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας.

Είπε ότι από τις μαρτυρίες δεν επιβεβαιώνονται πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες το κοριτσάκι καλούσε σε βοήθεια πριν συμβεί το μοιραίο, χωρίς να υπάρξει ανταπόκριση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments