Αθλητισμός

Άρσεναλ: Δηλώνει πιστός στην ομάδα ο Οζίλ

Άρσεναλ: Δηλώνει πιστός στην ομάδα ο Οζίλ
Άρσεναλ: Με το ισόπαλο 0-0 κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας η Άρσεναλ, εξασφάλισε την παρουσία της στους "32" του Europa League.

Το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο Λονδίνο μένοντας πιστός στην Άρσεναλ σκέφτεται σοβαρά ο Μεσούτ Οζίλ.

Ο Γερμανός οργανωτής αναφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό του μέλλον και τόνισε πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να τερματίσει την πορεία του στα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής των «κανονιέρηδων».

«Ίσως συνεχίσω και μετά το 2021. Είμαι 30 χρονών και σίγουρα θα μπορώ να παίζω σε υψηλό επίπεδο και μετά την εκπνοή του ισχύοντος συμβολαίου μου.

Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στην Άρσεναλ και δεν αποκλείω το γεγονός να ολοκληρώσω την καριέρα μου στο Λονδίνο», ήταν τα λόγια του στην «Evening Standard».

Προκρίθηκε η Άρσεναλ, παρά την ισοπαλία με την Σπόρτινγκ

Με το ισόπαλο 0-0 κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας η Άρσεναλ, εξασφάλισε την παρουσία της στους “32” του Europa League, ενώ κοντά στους “32” βρίσκεται και η Σπόρτινγκ.

Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στη βασική ενδεκάδα, η Άρσεναλ πήρε τον πόντο που χρειαζόταν για να εξασφαλίσει την πρόκριση στα νοκ-άουτ παιχνίδια των “32” για το Europa League.

Οι “κανονιέρηδες” έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, αλλά έπεσαν πάνω σε μια σφριγηλή άμυνα και στην αστοχία του Γουέλμπεκ αρχικά και του Ομπαμεγιάνγκ. Στο άλλο ματς του ομίλου Βόρσκλα- Καραμπάγκ 0-1.

Η 4η αγωνιστική στον 5ο όμιλο:

Άρσεναλ – Σπόρτινγκ 0-0

Βόρσκλα – Καραμπάγκ 0-1 (13’ πεν. Αμπντουλάγιεφ)

Η βαθμολογία στον 5ο όμιλο:

Άρσεναλ 10 Σπόρτινγκ 7 Βόρκσλα 3 Καραμπάγκ 3

Η επόμενη αγωνιστική:

Βόρσκλα – Άρσεναλ

Καραμπάγκ – Σπόρτινγκ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments