Αθλητισμός

Νίκολιτς: Έκανε “κλικ” σε ισχυρό άνδρα μεγάλης ΠΑΕ

Νίκολιτς: Έκανε “κλικ” σε ισχυρό άνδρα μεγάλης ΠΑΕ
Νίκολιτς: Tο όνομα του 39χρονου Σέρβου τεχνικού θα κυκλοφορήσει στα μέρη μας.

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Ραζβάν Λουτσέσκου πιάστηκε αδιάβαστος από την Βίντι και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο .

Σύμφωνα με το “to10.gr” δεν υφίσταται θέμα τεχνικού αυτήν την περίοδο, αλλά το όνομα του Μάρκο Νίκολιτς έκανε κλικ και δεν αποκλείεται στο μέλλον, να υπάρξει φλερτ.

Tο όνομα του 39χρονου Σέρβου τεχνικού θα κυκλοφορήσει στα μέρη μας, λίαν συντόμως. Το συμβόλαιο του με την Βίντι λήγει το καλοκαίρι και αναμένεται να απασχολήσει την ελληνική αγορά εφόσον δεν ανανεώσει πρόωρα την συνεργασία του.

Στα ματς κόντρα στην ΑΕΚ στο Champions League, η Ενωση κατάφερε να κερδίσει με 2-1 στην Βουδαπέστη, με την Βίντι όμως από πολύ νωρίς να μένει με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στην Αθήνα το ματς ήρθε ισόπαλο 1-1 με τους Ούγγρους να απειλούν στο φινάλε. Και σε αυτά τα ματς ο Νίκολιτς δεν τα είχε πάει άσχημα δεδομένων των συνθηκών και των προϋπολογισμών.

Ο 39χρονος σήμερα έγινε ο νεότερος προπονητής στην ιστορία του σερβικού πρωταθλήματος που σημείωσε νίκη στην λίγκα. Αυτό συνέβη όταν σε ηλικία 29 ετών έκατσε στον πάγκο τη Ραντ και την κοουτσάρισε στη νίκη κόντρα στην Βοϊβοντίνα με 1-0.

Την σεζόν 2010-11 οδήγησε την Ραντ στην συμμετοχή στην προκριματική φάση του Europa League. Το 2013 έφτασε με την Βοϊβοντίνα μέχρι την φάση των πλέι οφ του Europa League αλλά αποκλείστηκε από την Σέριφ.

Το 2014-15 κατάφερε να προκριθεί με την Παρτιζάν στην φάση των ομίλων του Europa League και το 2017 πανηγύρισε το νταμπλ στην Σερβία μαζί της. Πέρσι κέρδισε το πρωτάθλημα στην Ουγγαρία με την Βίντι και φέτος αφού αποκλείστηκε από την ΑΕΚ στα πλέι οφ του Champions League συνεχίζει στο Europa League.

Βέβαια ο Σέρβος έχει στο βιογραφικό του και μια άσχημη στιγμή όταν στις 10 Απριλίου του 2016 ως προπονητής της Ολίμπια Λιουμπλιάνας ξέσπασε… ρατσιστικά.

Βλέποντας τον Ελέκε να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις την άσημη Ζαβρτς και αντί να παίρνει την μπάλα για να τρέξει στην σέντρα, έχασε χρόνο πανηγυρίζοντας λες και πέτυχε γκολ σε τελικό Champions League, τον αποκάλεσε «Ηλίθιο μαύρο». Αμέσως μετά ζήτησε συγνώμη από τον παίκτη, τον κόσμο και την διοίκηση για την συμπεριφορά του. Όμως η λίγκα τον τιμώρησε με επτά αγωνιστικές αποκλεισμό και η ομάδα, του έλυσε άμεσα το συμβόλαιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments