Ελλάδα

Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό ένα αγοράκι τεσσάρων ετών από τη σύγκρουση φορτηγού με βαν (pics)

Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό ένα αγοράκι τεσσάρων ετών από τη σύγκρουση φορτηγού με βαν (pics)
To τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:00 λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Τραγικός απολογισμός ο ένας νεκρός και οι 27 τραυματίες.

Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη. Ένα αγοράκι μόλις τεσσάρων ετών νεκρό και 27 τραυματίες -μεταξύ των οποίων κι ένα βρέφος πέντε μηνών- είναι ο απολογισμός της μετωπικής σύγκρουσης Ι.Χ., τύπου βαν, με φορτηγό, που σημειώθηκε στις 20:50 το βράδυ της Παρασκευής, (09/11/2018).

Την είδηση μετέδωσε τόσο η ΕΡΤ, ενώ σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας με την Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο των Βρασνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βανάκι μετέφερε πάνω από είκοσι πρόσφυγες και μετανάστες, μεταξύ των οποίων και ανήλικους. Πιθανολογείται ότι ο οδηγός του είχε αναλάβει να τους μεταφέρει από τον Έβρο στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο της τραγωδίας, έσπευσαν δώδεκα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δύο Κινητές Μονάδες, όπως επίσης πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της Τροχαίας.

Ακόμη, να σημειωθεί ότι τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο ότι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Γεννηματάς και μεταξύ αυτών βρίσκονται και δύο από τους διακινητές, οι οποίοι και νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Την ίδια ώρα, , υπάρχουν και αναφορές για σύλληψη ενός διακινητή, χωρίς ακόμη αυτό να έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

Καταληκτικά, να αναφερθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα προκλήθηκε στη διάρκεια καταδίωξης, καθώς το βαν ακολουθούνταν από όχημα της Αστυνομίας.

Εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments