Αυτοκίνητο

Mitsubishi L200: Έγινε περισσότερο “νευρικό” και ποιοτικό (pics&vid)

Mitsubishi L200: Έγινε περισσότερο “νευρικό” και ποιοτικό (pics&vid)
Mitsubishi L200: Άλλαξε ως προς το στιλ του και πλέον προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις εκτός δρόμου έχοντας όλα τα τελευταία συστήματα ενεργητικής ασφάλειας και υποστήριξης του οδηγού.

Το νέο Mitsubishi L200 γνωστό ως Triton σε ορισμένες αγορές έχει αναβαθμιστεί σημαντικά.

Άλλαξε ως προς το στιλ του και πλέον προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις εκτός δρόμου έχοντας όλα τα τελευταία συστήματα ενεργητικής ασφάλειας και υποστήριξης του οδηγού.

Από τις αλλαγές που έχουν γίνει στο μοντέλο, ξεχωρίζει το εμπρόσθιο μέρος που ενσωματώνει όλο το νέο σχεδιασμό της νέας γενιάς, με τους προβολείς να βρίσκονται ακόμη ψηλότερα σε σχέση από τον προκάτοχό του κάνοντάς το πιο επιβλητικό.

Επίσης, οι πλάγιες καμπύλες πάνω από τους θόλους τού δίνουν περισσότερη νευρικότητα και ενσωματώνουν τη δύναμη ενός επαγγελματικού.

Η καμπίνα του L200 έγινε πιο μοντέρνα και στιβαρή, με την ποιότητα των υλικών να ανεβαίνει αισθητά, καθώς σε αυτή την γενιά χρησιμοποιήθηκαν μαλακά υλικά.

Τα νέα μοντέλα Mitsubishi L200 4WD που είναι εξοπλισμένα είτε με το Super-Select 4WD, το οποίο προσφέρει καλύτερη ελκτική δύναμη είτε με το Easy-Select 4WD, το οποίο απλοποιεί τον τρόπο οδήγησης.

Ωστόσο και τα δύο συστήματα χρησιμοποιούν μια νέα λειτουργία off-road η οποία έχει ρυθμίσεις GRAVEL, MUD / SNOW, SAND και ROCK για καλύτερη πρόσφυση σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Όταν είναι ενεργοποιημένη η off-road mode λειτουργία, ελέγχεται πλήρως η ισχύς, η μετάδοση και το φρενάρισμα μεγιστοποιώντας την απόδοσή του.

Τέλος, το μοντέλο φέρει μια σειρά από συστήματα ασφάλειας, καθώς διαθέτει εκτός των άλλων σύστημα ελέγχου εντόπισης πεζών και οχημάτων, προειδοποίηση για αλλαγή λωρίδας και εντοπισμό οχήματος στο νεκρά σημεία.

Mitsubishi L200: Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments