Ειδήσεις

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (18/11/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (18/11/18)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας. Υπάρχει κάτι ευχάριστο που περιμένει να αποκαλυφθεί αν μπορέσεις συνειδητά να ηρεμήσεις την έντονη ενεργητικότητά σου τώρα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (18/11/18). ζώδια κριός: Μπορεί να μην είσαι έτοιμη να μοιραστείς τα οράματά σου με τον εραστή σου, αλλά κρατώντας τα κρυμμένα, θα είναι απογοητευτικό τελικά. Η απάντηση βρίσκεται στο τί σκέφτεσαι και αισθάνεσαι. Έχεις φτιάξει για το μέλλον σου ένα τεράστιο σχέδιο, στο μυαλό σου. Όμως μπορεί να είναι για καλύτερα, αν το μοιραστείς με το ταίρι σου. Ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να σε βοηθήσει το αντικείμενο του πόθου σου, αν τον αφήσεις να μάθει τώρα για το όραμά σου.

ζώδια ταύρος: Ο πιο φιλόδοξος ερωτικός σου στόχος, χρειάζεται να δουλευτεί, όχι να προχωρήσει βιαστικά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν τον σκέφτεσαι εδώ και πολύ καιρό. Ο ρομαντισμός, μοιάζει να μπερδεύεται, κι έτσι δε μπορείς να κάνεις υπομονή και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να ωριμάσει σιγά σιγά. Υπάρχει κάτι ευχάριστο που περιμένει να αποκαλυφθεί αν μπορέσεις συνειδητά να ηρεμήσεις την έντονη ενεργητικότητά σου τώρα.

ζώδια δίδυμοι: Η ανωτερότητα, που προέρχεται από τη λήψη ενός απαραίτητου βήματος προόδου στην ερωτική ζωή σου, θα μπορούσε να σε ωθήσει να διερευνήσεις τί άλλο θα μπορούσε να είναι εφικτό. Ωστόσο, υπάρχουν οφέλη αν πάρεις το χρόνο σου, για να σκεφτείς τί έχεις βιώσει και τί έμαθες. Η πρόοδος μόνο για τη χαρά της προόδου, δεν επαρκεί. Ο ουρανός επιμένει ότι υπάρχει κάτι γλυκό και πολύτιμο που προσφέρεται στο παρόν, χωρίς να προσπαθείς, να επιταχύνεις το μέλλον.

ζώδια καρκίνος: Θα νιώσεις ιδιαίτερα έντονη επιθυμία, να καλλιεργήσεις, την πιο αυθεντική ερωτική σχέση ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου σήμερα. Δεν ενδιαφέρεσαι για επιπολαιότητες, άξεστες επικοινωνίες ή ρηχές εμπειρίες. Θέλεις κάτι βαθύ, έντονο και να νιώσεις την καρδιά σου, προστατευμένη και ασφαλή. Παρέμεινε όσο το δυνατόν πιο απλή και έντιμη. Μπορεί να υπάρχουν πάρα πολλοί περισπασμοί, για να σε απομακρύνουν από το μονοπάτι της αληθινής αγάπης, και εσύ θα επιλέξεις, αν θ’ απομακρυνθείς τελικά απ’ αυτό ή όχι.

ζώδια λέων: Θα νιώσεις πως η παθιασμένη σου ενέργεια είναι γειωμένη αυτή τη στιγμή. Αλλά αυτή η επιρροή, μπορεί να είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για ν’ απολαύσεις ενθουσιώδεις εμπειρίες με τον εραστή σου. Μπορεί να συμβούν πολλά ευχάριστα, αν σταματήσεις να σκέφτεσαι τα φανταστικά σου οράματα και επικεντρωθείς σε ό,τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Είναι οι απλές, γλυκές απολαύσεις που μπορούν να φέρουν ρομαντισμό και χαρά…, γι’ αυτό, άφησέ τες, να ξεδιπλωθούν, χωρίς εμπόδια από φαντασιώσεις.

ζώδια παρθένος: Κάνοντας ένα βήμα πίσω για να αξιολογήσεις, πόσο ρεαλιστικά βλέπεις ένα σενάριο της ερωτικής σου ζωής, θα μπορούσε να σε βοηθήσει να εντοπίσεις κάτι κρυμμένο μέσα σε αυτό. Ο χρόνος που αφιερώνεις, για να προβληματιστείς με την παθιασμένη, πεινασμένη καρδιά σου, για ό,τι επιθυμείς από τον έρωτα, είναι πολυδάπανος. Σταμάτα να συγκρατείς το παθιασμένο δυναμικό που θέλεις να ζήσεις στην σχέση σου. Τα βήματα που απαιτούνται, ξεκινούν, από τα συναισθήματά σου. Βεβαιώσου, πως είναι θετικά και αισιόδοξα. Δεν υπάρχει λόγος, να μην είναι και τα δύο.

ζώδια ζυγός: Δημιουργώντας μια απόσταση ή αφήνοντας λίγο χώρο για ν’ αναπνεύσει η σχέση σου, μπορεί να λειτουργήσει σαν οξυγόνο, στις παθιασμένες φλόγες, που περιμένουν να τροφοδοτηθούν τώρα. Κάνε τ’ αδύνατα δυνατά, για να διατηρήσεις τη θετική ενέργεια που ρέει στην ερωτική σου ζωή, ειδικά αν σκέφτεστε και οι δύο το μέλλον της σχέσης σας. Αφήνοντας ο ένας στον άλλον χώρο, μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε οποιεσδήποτε συζητήσεις, γειωμένες και ρεαλιστικές.

ζώδια σκορπιός:  Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία ν’ αποκαλύψεις τα έντονα συναισθήματά σου, ειδικά αν τα έκρυβες μέχρι πρόσφατα. Η καταστολή της καρδιάς σου, απλώς χρησιμεύει για να σε εμποδίσει να είσαι ο εαυτός σου και θα κάνεις ό, τι χρειάζεται για να μην αφήνεις οτιδήποτε αρνητικό να επηρεάσει τα ερωτικά σου. Με μια απλή προσαρμογή στη στάση σου, μπορείς να είσαι μια δύναμη θετικότητας, σε ό,τι αφορά τις ερωτικές σου υποθέσεις. Όλα ξεκινούν με την αποκάλυψη του αυθεντικού εαυτού σου, χωρίς να φοβάσαι να το κάνεις.

ζώδια τοξότης:  Ήρθε η ώρα να δείξεις αυθορμητισμό ή να απολαύσεις τη συγκίνηση, να κάνεις κάτι ασυνήθιστο ή ανορθόδοξο στο όνομα της αγάπης. Ίσως κανα δυο ρομαντικοί κανόνες να καταργηθούν, αν δημιουργηθεί κάτι καινούργιο στη σχέση σου. Άσε τον εαυτό σου να καθοδηγηθεί από την ανυπότακτη πλευρά σου, επειδή ξεφεύγοντας από τις παραδόσεις θα ξεκινήσεις για τις παθιασμένες περιπέτειες, που προσφέρονται. Η συμμετοχή στο ταξίδι σου, κάποιου που μοιράζεται τις επιθυμίες σου, θα ενισχύσει τις συγκινήσεις!

ζώδια αιγόκερως: Μια απροσδόκητη εξέλιξη στη σχέση σου, θα σου θυμίσει, τί είναι εφικτό στην ερωτική σου ζωή ή σ’ αυτό που έχασες πρόσφατα. Το να είσαι προσγειωμένη, θα μπορούσε να σε εμπνεύσει να αναθεωρήσεις τις παθιασμένες προτεραιότητές σου, και θα είναι έγκαιρη, καθώς ο ουρανός υπόσχεται σύντομα ανατροπές, αποκαλύψεις ή διαφωτισμό. Ευτυχώς, που εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου, που σε παροτρύνει, να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου σε υψηλά επίπεδα. Η αίσθηση της πρόβλεψης και του ενθουσιασμού είναι δικαιολογημένη και μπορεί να μεταφέρει τη σχέση σου, κάπου πολύ διαφορετικά – και σύντομα.

ζώδια υδροχόος: Οι ερωτικές σου επιθυμίες, είναι εκεί, όπου αρχίζουν οι καινούργιες σου ερωτικές περιπέτειες ή σχέσεις. Ωστόσο, οτιδήποτε παθιασμένο βλέπεις, πρέπει να μετατραπεί σε παθιασμένες ενέργειες αν θέλεις να έχεις έστω και μια πιθανότητα, να πραγματοποιηθούν. Υπάρχουν όρια, στο πόσο οι θεοί της αγάπης, είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν να πετύχεις κάτι θαυμάσιο, σύντομα. Μπορείς να δεις και να νιώσεις, αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι στην ερωτική σου ζωή. Το πόσο σύντομα όμως, θα μετατρέψεις το όραμα σε πραγματικότητα, εξαρτάται από την προσπάθεια που κάνεις, για να γίνει πραγματικότητα.

ζώδια ιχθύες: Φρόντισε να μην προετοιμαστείς για έναν αγώνα εξουσίας με τον εραστή σου. Αντ’ αυτού, προσπάθησε να δεις, τί αποτέλεσμα θα έχει, αν διατηρήσεις για λίγο, μια μικρή απόσταση. Γιατί όποιο κι αν είναι το ζήτημα που σε απασχολεί, θα λυθεί, μόνο αν αφεθεί μόνο του να το πράξει. Προσπάθησε να μην είσαι προσεκτική σε ό, τι πρέπει να λες ή να κάνεις, με την πεποίθηση ότι το μήνυμά σου, θα αγνοηθεί διαφορετικά. Η αφήγηση ορισμένων πράξεων, μπορεί να είναι η πιο λογική στρατηγική μερικές φορές, όταν πρόκειται για αγάπη. Και είναι σοφό, να μην προκληθεί τίποτα τώρα.

Πηγή: astro-live

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments