Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (21/11/18)

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (21/11/18)
Ζώδια σήμερα: Συμβουλές για όλους.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (21/11/18)

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, το αίνιγμα που προσπαθείς να λύσεις τόσο καιρό είναι πως θα χωρέσεις τα Extra Large όνειρα σου σε μια Extra Small πραγματικότητα. Συμβουλή: Η αφοσιωμένη εργασία θα αυξήσει τις δυνατότητες εκπλήρωσης των ονείρων σου ενώ η δίαιτα στα όνειρα απλά θα γιγαντώσει το άγχος σου…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, με το να έχεις αναλάβει το ρόλο του χρήσιμου πασπαρτού στην καριέρα σου ξεχνάς πως το ατού σου δεν είναι η προσαρμοστικότητα αλλά η μεθοδικότητα. Αυτό κι αν είναι κρίση ταυτότητας! Μήπως να το κοιτάξεις;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι μια από τις σπάνιες συγκυρίες που δεν χρειάζεται να ιδρώσεις να εξηγήσεις με λόγια ή μ’ επιχειρήματα τις πράξεις σου. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου άφοβα τις επόμενες μέρες. Δεν θα πέσεις έξω!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, ας είμαστε ειλικρινείς: σε έχει βοηθήσει έστω στο ελάχιστο τους τελευταίους μήνες αυτή η συνεχής προσπάθεια εκλογίκευσης του ερωτικού ανικανοποίητου; Τότε γιατί το συνεχίζεις και δεν αποδέχεσαι ότι, μέχρι νεοτέρας, η επικοινωνία μυαλού – καρδιάς παραμένει βραχυκυκλωμένη;

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (21/11/18)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που το να έχεις μια ήρεμη προσωπική ζωή και ταυτόχρονα να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος/η από την επαγγελματική σου ρουτίνα μοιάζει άπιαστο όνειρο. Ή η μια, ή η άλλη θα σου τσακίζει το νευρικό σύστημα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ένα πράγμα που πρέπει να αρχίσεις να δουλεύεις αυτές τις μέρες είναι η ανταπόκριση αυτών που θες/σκέφτεσαι/χρειάζεσαι με αυτά που βγαίνουν από το στοματάκι σου. Μετάφραση: Ξεκίνα να λες αυτό που νιώθεις χωρίς να κολλάς!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα ίσως νιώσεις αρκετά δυνατός/η να αντιμετωπίσεις ευθέως κάθε πρόκληση για καυγά, να αντιμιλήσεις σε κάθε παρατήρηση από γονείς ή συγγενείς, να διαπληκτιστείς με τον/την σύντροφο σου αν παρουσιάζει το γνωστό ξεροκέφαλο πρόσωπο του/της. Κι όμως στο τέλος της ημέρας, αντί να χαίρεσαι που έτριξες τα δόντια σου, θα αναρωτιέσαι ξανά γιατί πρέπει να γίνεσαι ο/η κακός/η της υπόθεσης για να γίνει πιο λειτουργική η ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Πως διακρίνεις ότι ένας/μια Σκορπιός αισθάνεται καλά; Είναι γαλήνιος/α σαν άγαλμα του Βούδα και τα μάτια του λάμπουν λες και είναι δαιμονισμένος/η. Κοιτάξου αμέσως στον καθρέφτη, επιβεβαίωσε την περιγραφή και στη διάρκεια της μέρας ακολούθησε τα ένστικτα σου. Οι στόχοι σου; Θα ξεκαθαρίσουν στην πορεία. Οι σκοποί σου; Αταξίες. Ο προορισμός σου; Καταλαβαίνεις…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι απʼ αυτές τις μέρες που ξυπνάς και λες: «Πάλι καλά που υπάρχει και η δουλειά και το μυαλό μου δεν τριγυρίζει σε ανθρώπους που δεν άξιζαν τον κόπο!». Τώρα αν τυχαίνει να μην εργάζεσαι σήμερα, τι να σου πω; Κάνε τα οικιακά στη χειρότερη!

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (21/11/18)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Υπάρχουν μερικές μαγικές στιγμές. Είναι μόνο στιγμές, δευτερόλεπτα μέσα στο χρόνο που αισθάνεσαι πως η ζωή σου βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι και εσύ εκπληρώνεις τις δυνατότητες σου στο έπακρο. Σήμερα, με αφορμή ένα κομπλιμέντο στη δουλειά ή το χάδι του/της συντρόφου σου, μπορεί να νιώσεις έτσι. (Ο αστρολόγος σου ζηλεύει)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα έχεις ανάγκη από απόλυτη ηρεμία, ιδιωτικότητα, χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου. Και δεν σε νοιάζει πόσο κοντινός σου είναι ο/η άλλος/η που έχεις απέναντι σου (σύντροφος, γονιός, συγγενής, φίλος, παιδί, εγγόνι…), αν προσπαθήσει να σε πιέσει ή να παραβιάσει αυτή σου την ανάγκη, αλλοίμονο του/της!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Η αλήθεια είναι πως στα περισσότερα ζητήματα της ζωής σου είσαι αρκετά λογικός/η και απόλυτα προσγειωμένος/η. Σε όλα εκτός από τις προσωπικές σου σχέσεις. Σήμερα επανέρχεται το γνωστό δίλλημα: το μυαλό σου σού λέει πως πρέπει να δώσεις ακόμη μια ευκαιρία για μια σημαντική (ερωτική ή φιλική) σχέση, όμως η καρδιά σου λέει ένα στοιχειωμένο: «Προχώρα! Προχώρα!»

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments