Αθλητισμός

Ολυμπιακός Γκερέρο: Θέλει διακαώς να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο παίκτης

Ολυμπιακός Γκερέρο: Θέλει διακαώς να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο παίκτης
Ολυμπιακός Γκερέρο: Ο Ισπανός φορ μετά τον τραυματισμό του δείχνει συνεχώς το πόσο πολύ θέλει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ολυμπιακός Γκερέρο: Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν έχουν δείξει ότι τους αρέσει πολύ  βρίσκονται στην ομάδα, επιθυμώντας συνεχώς να αγωνίζονται με τη φανέλα της ομάδας.

Όλοι τους δεν βλέπουν την ώρα για την επιστροφή τους στη δράση, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, με τον Γκερέρο να έχει δείξει ίσως λίγο περισσότερη ανυπομονησία για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, σύμφωνα με το gavros.gr.

Ο Ισπανός φορ μετά τον τραυματισμό του δείχνει συνεχώς το πόσο πολύ θέλει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, ξεπερνώντας μάλιστα πολύ γρήγορα το πρόβλημα τραυματισμού του, από ότι αρχικά υπολογιζόταν.

Πλέον, κάνει αγώνα δρόμου για το ματς με την Μπέτις, αν και ο ίδιος θέλει σαν… τρελός να βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Ατρόμητο, κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να συμβεί.

Η «δίψα» αυτή του Γκερέρο δεν μπορεί παρά να γεμίζει ικανοποίηση όλους τους ανθρώπους στις τάξεις των Πειραιωτών, οι οποίοι βλέπουν ότι όλοι βγάζουν μεγάλο πάθος και θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments