Αυτοκίνητο

Κλοπές αυτοκινήτων: Αυτά τα αμάξια προτιμάνε οι ληστές

Κλοπές αυτοκινήτων: Αυτά τα αμάξια προτιμάνε οι ληστές
Οι κλοπές αυτοκινήτων πλέον είναι ένα καθημερινό φαινόμενο.

Κλοπές αυτοκινήτων: Τελευταία, όλο και πιο συχνά ακούμε περιστατικά όπου ανυποψίαστοι οδηγοί πέφτουν θύματα κλοπής και χάνουν την περιουσία τους, πολλές φορές ακόμα και έξω από το σπίτι τους.

Ποια είναι όμως τα αυτοκίνητα που προτιμούν οι ληστές; Πρώτο λοιπόν στην λίστα τους βρίσκεται το μικρό και χρηστικό Smart.

Αναλυτικότερα, οι ληστές προτιμούν αυτά που έχουν κατασκευαστεί από το 1998 έως και 2014, που έχουν πολλά κοινά ανταλλακτικά, ενώ τελευταία στο στόχαστρό τους είναι και η ηλεκτρική έκδοση.

Ωστόσο σημειώνεται πώς το καινούργιο μοντέλο ακόμη δεν έχει μπει στην λίστα τους.

Η πληθώρα των αυτοκινήτων smart στη χώρα μας αλλά και η παλαιότητα του μοντέλου (βγάζουν πλέον ζημιές) έχει αυξήσει ραγδαία τη ζήτηση ανταλλακτικών, τα οποία ως καινούργια, σε τιμή είναι άνω του μέσου όρου (μην ξεχνάμε ότι είναι Mercedes).

Δεύτερο αυτοκίνητο που φαίνεται να “αγαπούν” οι ληστές είναι το Range Rover παλαιότερη γενιάς. Σημειώστε δε, πως μέλη της σπείρας που είχαν ρημάξει τα Βόρεια προάστια, συνελήφθησαν πέρσι, αλλά από ότι δείχνουν τα στοιχεία των κλοπών Range, η σπείρα δεν εξαρθρώθηκε ή δημιουργήθηκε νέα, η οποία αυξάνει τη δράση της τελευταία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments