Υγεία

ΑΧΕΠΑ εξετάσεις: Δείτε πότε θα εξεταστούν δωρεάν οι αγγειοπαθείς ασθενείς

ΑΧΕΠΑ εξετάσεις: Δείτε πότε θα εξεταστούν δωρεάν οι αγγειοπαθείς ασθενείς
ΑΧΕΠΑ εξετάσεις: Οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης για το κοινό με θέμα: «Αρτηριακές, Φλεβικές, Λεμφικές Παθήσεις: Διάγνωση-Πρόληψη-Αντιμετώπιση».

ΑΧΕΠΑ εξετάσεις: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις αγγειοπαθών ασθενών θα πραγματοποιηθούν για πέμπτη συνεχή χρονιά στις 7 Δεκεμβρίου 2018, από τις 16:00 μέχρι τις 20:30, στο αμφιθέατρο « Κ. Τριαρίδης» και στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, με πρωτοβουλία της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του ΑΠΘ.

Οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης για το κοινό με θέμα:

«Αρτηριακές, Φλεβικές, Λεμφικές Παθήσεις: Διάγνωση-Πρόληψη-Αντιμετώπιση» και περιλαμβάνουν κλινική εκτίμηση της βαρύτητας των παθήσεων και της προκαλούμενης αιμοδυναμικής διαταραχής, με τη βοήθεια αναίμακτων μεθόδων (Doppler, Triplex) όποτε είναι εφικτό, προκειμένου να καθοριστεί η ορθή αντιμετώπισή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 3645 629, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 – 17:00, ή να στείλουν τη δήλωση συμμετοχής, που θα βρουν στην ιστοσελίδα στο fax: 210 3644 441 ή στη διεύθυνση email [email protected].

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments