Πολιτική

Εκλογές 2019 – Μητσοτάκης: Θα γίνει πράξη η πολιτική αλλαγή

Εκλογές 2019 – Μητσοτάκης: Θα γίνει πράξη η πολιτική αλλαγή
Εκλογές 2018: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Πάτρα όπου βρίσκεται μίλησε για τις εκλογές, αλλά και για τις καταλήψεις των σχολείων.

Εκλογές 2019 – Μητσοτάκης: “Μέσα στο 2019 είναι βέβαιο ότι θα έχουμε εθνικές εκλογές”.

Πιστεύω ότι θα γίνει πράξη το αίτημα της μεγάλης πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας, για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή.

Έτσι ώστε να μπορέσουμε επιτέλους να ατενίσουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, με περισσότερο χαμόγελο, με περισσότερη αυτοπεποίθηση».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις που έκανε σήμερα στην Πάτρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται την Πάτρα με αφορμή την εορτή του πολιούχου Αγίου Ανδρέα.

Αναφερόμενος στην σημερινή εορτή του Αγίου Ανδρέα, είπε ότι «με αυτό τον τρόπο θυμόμαστε την ιστορία μας την ιστορία της Ορθοδοξίας» καθώς και ότι «η ιστορία του έθνους μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία της χριστιανοσύνης και της Ορθοδοξίας».

Αντίθετος με τις καταλήψεις των σχολείων εμφανίστηκε από την Πάτρα, όπου βρίσκεται, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητώντας ο υγιής πατριωτισμός να μην γίνει «προσάναμμα ενός στείρου και ακραίου εθνικισμού στα χέρια κάποιων επιτήδειων».

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να «όλοι μαζί να βρεθούμε απέναντι σε αυτούς οι οποίοι επιδιώκουν να ριζοσπαστικοποιήσουν τη νέα γενιά εξυπηρετώντας έτσι τις αλλότριες δικές τους κομματικές επιδιώξεις».

Αναλυτικά, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε:

«Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι πάντα απέναντι σε κάθε μορφής κατάληψη. Άλλοι έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω στις καταλήψεις.

Θέλω με την ευκαιρία αυτή, να πω ότι καταλαβαίνω απόλυτα την αγανάκτηση όλων όσοι σήμερα επιλέγουν να βρεθούν απέναντι στην κακή συμφωνία των Πρεσπών την οποία υπέγραψε ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος.

Όμως, κλειστά σχολεία σημαίνει κλειστά μυαλά και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση ο υγιής πατριωτισμός να γίνει προσάναμμα ενός στείρου και ακραίου εθνικισμού στα χέρια κάποιων επιτήδειων.

Θα πρέπει όλοι μαζί να βρεθούμε απέναντι σε αυτούς οι οποίοι επιδιώκουν να ριζοσπαστικοποιήσουν τη νέα γενιά εξυπηρετώντας έτσι τις αλλότριες δικές τους κομματικές επιδιώξεις.

Ο κάθε Έλληνας και το κάθε νέο παιδί έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί απέναντι σε αυτήν την κακή συμφωνία. Ας το κάνει, όμως, κρατώντας τα σχολεία ανοιχτά και σεβόμενος πάντα τους δημοκρατικούς θεσμούς της πατρίδας μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments