Lifestyle

Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: “Έλεγα “όχι” σε σεξουαλική πρόταση και χάλαγε η συνεργασία! Άλλος έπαιρνε τη θέση μου”

Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: “Έλεγα “όχι” σε σεξουαλική πρόταση και χάλαγε η συνεργασία! Άλλος έπαιρνε τη θέση μου”
Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: "Εγώ υπάρχω ακόμη, είμαι ενεργός, ενώ εκείνος έχει εξαφανιστεί πολλά χρόνια τώρα".

Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: Παραχωρώντας μία συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso μίλησε για τον τρόπο που μπήκε στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισε από συναδέλφους του. Ο Τάκης Μπινιάρης δήλωσε χαρακτηριστικά πως πολλές φορές έχει δεχθεί σαμποτάζ από τους συναδέλφους του, λέγοντας: “Άλλαζαν τα φώτα να μην πέφτουν πάνω μου, μου άλλαζαν θέση στο πρόγραμμα και βέβαια τα ερωτικά ζητήματα ήταν το άλφα και το ωμέγα σε αυτές τις δουλειές”.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τις “σεξουαλικές προτάσεις” που του έχουν κάνει στην πορεία της καριέρας του. Ο ίδιος είπε:

“Σ’ αυτήν τη δουλειά, αν δεν είσαι αρπακτικό, δεν μπορείς να κάνεις μεγάλη καριέρα και οι πόρτες ανοίγουν με πάρε δώσε, ό,τι κι αν είναι αυτό, δεν γίνεται αλλιώς. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, έλεγα «όχι» σε μια σεξουαλική πρόταση κάποιου και μετά χάλαγε η συνεργασία, ενώ τη θέση μου την έπαιρνε κάποιος άλλος με εμφανώς λιγότερα καλλιτεχνικά προσόντα από μένα. Κι αυτό, άλλωστε, το δείχνει και η πορεία μας: εγώ υπάρχω ακόμη, είμαι ενεργός, ενώ εκείνος έχει εξαφανιστεί πολλά χρόνια τώρα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments