Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Όσα είπε στους παίκτες του για Ξάνθη και για τη συνέχεια

Πέδρο Μαρτίνς: Όσα είπε στους παίκτες του για Ξάνθη και για τη συνέχεια
Ο Πέδρο Μάρτινς μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στη χθεσινή προπόνηση, ενώ είχε και πολλά τετ α τετ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε δημόσια για τη διαιτησία. Μίλησε για την αντιμετώπιση που έχει ο Ολυμπιακός στα περισσότερα παιχνίδια του. Για τους βαθμούς που έχει στερηθεί.

Όμως προσπαθεί όλο αυτό να το κρατήσει μακριά από τα αποδυτήρια της ομάδας. Να μην επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές και… χάσουν το μυαλό τους. Και στη χθεσινή ομιλία του στο Ρέντη αναφέρθηκε μονάχα στα αγωνιστικά θέματα.

Μέσα σε αυτά έκανε λόγο για την αναποτελεσματικότητα των παικτών. Για το γεγονός πως δεν τελειώνουν τα παιχνίδια όταν έχουν την ευκαιρία.

«Δεν έχω παράπονο από την απόδοση σας, στην Ξάνθη. Για ακόμη μια φορά ακολουθήσατε το πλάνο μας και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχατε πολύ καλή απόδοση. Πρέπει όμως να τελειώνουμε τα παιχνίδια. Συνεχίζουμε να σπαταλάμε μεγάλες ευκαιρίες, αντί να κάνουμε τα ματς εύκολα για εμάς. Είχαμε φοβερό πρώτο ημίχρονο και… καταφέραμε να μην σκοράρουμε» προλόγισε ο Πορτογάλος.

«Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι όταν φτάνουμε στην τελική προσπάθεια. Να είμαστε πιο αποφασιστικοί στις εκτελέσεις μας. Να λειτουργήσουμε και λίγο παραπάνω με το ένστικτο. Είμαι βέβαιος ότι τα γκολ θα έρθουν. Δεν πρέπει όμως να πηγαίνουμε χαλαρά στις εκτελέσεις μας. Σας θέλω πιο αποφασιστικούς» πρόσθεσε ο Πορτογάλος, ο οποίος είχε και πολλά τετ α τετ με ποδοσφαιριστές, κάτι που αναμένεται να συμβεί και σήμερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments