Πολιτική

Γιάννης Σαρίδης: “Ναι” στον προϋπολογισμό – Υπό διάλυση η Ένωση Κεντρώων

Γιάννης Σαρίδης: “Ναι” στον προϋπολογισμό – Υπό διάλυση η Ένωση Κεντρώων
Ο Γιάννης Σαρίδης ψηφίζει τον προϋπολογισμό και τα περιθώρια για την Ένωση Κεντρώων ζορίζουν.

Τον δρόμο που χάραξε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου αναμένεται να ακολουθήσει και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης, αφού όπως είπε ο ίδιος δεν θα καταψηφίσει τον κρατικό προϋπολογισμό για το 2019.

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης είχε ξεκαθαρίσει τις προηγούμενες ημέρες ότι ο ίδιος θα καταψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, ωστόσο, ενδεχόμενη θετική ψήφος στον προϋπολογισμό αποτελεί και ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

«Υπάρχουν τρεις λόγοι που με εμποδίζουν να καταψηφίσω τον προϋπολογισμό», είπε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Ιωάννης Σαρίδης και προσέθεσε:

«Πρώτον, μετά από χρόνια ο προϋπολογισμός γράφτηκε στην Ελλάδα από Έλληνες. Δεύτερον, όσο λίγα και αν δίνει -τα έχω χαρακτηρίσει ψίχουλα πολλές φορές- δίνει τα περισσότερα εδώ και πολλά χρόνια. Τρίτον, αποκαθιστά αδικίες και βάζει τέλος στην κατρακύλα».

Ο κ. Σαρίδης κάλεσε την κυβέρνηση να εξετάσει πρόταση νόμου που έχει καταθέσει για την προστασία ευάλωτων στρωμάτων «για να πιστέψει το άνοιγμά της προς το κέντρο, το κέντρο που υπηρέτησε και υπηρετεί».

Έτσι, γίνεται αντιληπτό ότι ο κ. Σαρίδης ανοίγει την πόρτα της εξόδου από το κόμμα, αφού εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι οι σχέσεις του με τον Βασίλη Λεβέντη είναι “παγωμένες”.

Από την άλλη, πηγές από την Ένωση Κεντρώων όταν κλήθηκαν να σχολιάσουν την απόφαση του Γιάννη Σαρίδη, είπαν «ουδέν σχόλιον».

Καταληκτικά, όπως τόνισαν αφήνουν σ’ εκείνον την απόφαση αν θα είναι ο άνθρωπος που θα διαλύσει την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments