Ελλάδα

Οικογενειακή τραγωδία: Τον κατήγγειλε η γυναίκα του ότι ασέλγησε στην κόρη της και εκείνος αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία: Τον κατήγγειλε η γυναίκα του ότι ασέλγησε στην κόρη της και εκείνος αυτοκτόνησε
Οικογενειακή τραγωδία με ένα άνδρα 53 ετών να βάζει τέλος στην ζωή του με απαγχονισμό.

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε με έναν 53χρονο να βάζει τέλος στην ζωή του απέναντι από το Θριάσιο νοσοκομείο.

Ο άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του, έπειτα από την καταγγελία της συζύγου του ότι είχε ασελγήσει σε βάρος της 10χρονης κόρης που εκείνη είχε αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο.

Ο 53χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στη σύζυγό του ότι επρόκειτο για λάθος του και της ζήτησε να μην το καταγγείλει διαφορετικά θα έβαζε τέλος στη ζωή του.

Η γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής το Σάββατο και έκανε την καταγγελία. Το πρωί του Σαββάτου, ο 53χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος.

Ωστόσο, άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο 53χρονος παραδέχθηκε την πράξη του και σε μήνυμα που έστειλε στην γυναίκα του σήμερα (16/12) το πρωί, λίγο πριν αυτοκτονήσει, έγραφε:

“Ζητώ συγγνώμη για το κακό που έχω κάνει. Θα δώσω εγώ τη λύση”.

Η αποκάλυψη σοκ του 3χρονου κοριτσιού

Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά. Αυτό όμως που έκανε την μητέρα του παιδιού να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα ήταν μια αποκάλυψη που έκανε η μόλις τριών ετών κόρη τους.

Συγκεκριμένα, φέρεται να είπε: “Μαμά, ο μπαμπάς κατέβασε το παντελόνι και μπήκε στο δωμάτιο”, δείχνοντας το δωμάτιο της αδερφής της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments