Διεθνή

Επίθεση στο Στρασβούργο: Υπέκυψε τραυματίας – Πέντε οι νεκροί

Επίθεση στο Στρασβούργο: Υπέκυψε τραυματίας – Πέντε οι νεκροί
Άλλος ένα νεκρός από την επίθεση στο Στρασβούργο.

Υπέκυψε στα τραύματά του και πέμπτο θύμα της επίθεσης στο Στρασβούργο, ανακοίνωσε η εισαγγελία του Παρισιού και οι τοπικές αρχές

«Ο αδελφός μου Μπάρτο Πέντρο Ορεντ-Νιτζιέλσκι μόλις μάς άφησε. Σας ευχαριστεί για την αγάπη σας και για την δύναμη που του δώσατε», έγραψε στο Facebook ο αδελφός του 36χρονου, κατοίκου του Στρασβούργου, που καταγόταν από το Κατοβίτσε της Πολωνίας.

Θυμίζουμε, ότι ο δράστης της επίθεσης ήταν ο 29χρονος Σεκάτ Σερίφ, ο οποίος έπεσε νεκρός λίγες ημέρες αργότερα από αστυνομικά πυρά, που είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

O μακελάρης του Στρασβούργου

Την επίθεση ανέλαβε μέσω του προπαγανδιστικού πρακτορείου Αμάκ το αυτοαποκαλούμενο ως Ισλαμικό Κράτος.

Να αναφέρουμε, ότι σήμερα οι αρχές ήραν χθες την προσωρινή κράτηση τεσσάρων μελών της οικογένειας του δράστη της επίθεσης την περασμένη Τρίτη στο Στρασβούργο Σερίφ Σεκάτ, σύμφωνα με την εισαγγελία του Παρισιού.

Ωστόσο οι αρχές αποφάσισαν να συνεχιστεί η κράτηση τριών άλλων μελών του κοντινού του περιβάλλοντος, σύμφωνα και πάλι με την εισαγγελία.

“Η προσωρινή κράτηση τεσσάρων μελών της οικογένειας του Σερίφ Σεκάτ ήρθη απουσία μέχρι στιγμής στοιχείων που να τα ενοχοποιούν”, διευκρίνισε η εισαγγελία, προσθέτοντας ότι πρόκειται για τους γονείς του και δύο από τους αδελφούς του, ορισμένοι από τους οποίους παρουσιάστηκαν μόνοι τους στις αρχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments