Αυτοδιοίκηση

Αλέξανδρος Πνευματικός: Υπογράφει για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη συμφωνία Ελλάδας – ΠΓΔΜ

Αλέξανδρος Πνευματικός: Υπογράφει για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη συμφωνία Ελλάδας – ΠΓΔΜ
Ο Δήμαρχος Κορινθίων, Αλέξανδρος Πνευματικός τόνισε ότι υπάρχει μια αναντιστοιχία μεταξύ της βούλησης του ελληνικού λαού και της Συμφωνίας που είναι προς υπογραφή.

Αλέξανδρος Πνευματικός: Η συντονιστική επιτροπή Κορίνθιων πολιτών για τη Μακεδονία ξεκίνησε τη συλλογή υπογραφών που αφορά την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη συμφωνία Ελλάδας – ΠΓΔΜ.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων, κος Αλέξανδρος Πνευματικός ήταν από τους πρώτους που έβαλε την υπογραφή του προκειμένου κάτι τέτοιο να πάρει σάρκα και οστά, ενώ τον ακολούθησαν οι:

Μιχάλης Χατζής (Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Κορινθίων και Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Σολυγείας) Κωνσταντίνα Λύτρα (Πρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής), Βασίλης Πανταζής (Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κορινθίων), Αλέξανδρος Γκουριώτης (Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κορινθίων), Ανδρέας Πούλος (Τοπικός Σύμβουλος Λεχαίου).

Όπως τόνισε ο κος Πνευματικός, υπάρχει μια αναντιστοιχία μεταξύ της βούλησης του ελληνικού λαού και της Συμφωνίας που είναι προς υπογραφή.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι όλοι επιθυμούν την ειρηνική συνύπαρξη με τους γείτονες, ωστόσο δεν είναι δυνατόν να περάσει μια συμφωνία που ουσιαστικά υφαρπάζει την ιστορία της Ελλάδος.

Ο κος Πνευματικός, επιπροσθέτως υπογράμμισε ότι η χώρα μας, δεχόμενη αυτήν την Συμφωνία διατρέχει τον κίνδυνο να πέσει θύμα αλυτρωτικών συμπεριφορών από μέρους της ΠΓΔΜ.

Καταληκτικά, ο Δήμαρχος, κος Πνευματικός τόνισε πως η επιλογή της Κορίνθου για να πέσουν οι πρώτες υπογραφές για το δημοψήφισμα είναι συμβολική, καθώς εκεί συγκεντρώθηκαν οι Έλληνες πριν την εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments