Διεθνή

Air Force One: Λύθηκε το μυστήριο – Στο Ιράκ με την Μελάνια ο Τραμπ

Air Force One: Λύθηκε το μυστήριο – Στο Ιράκ με την Μελάνια ο Τραμπ
Air Force One: Ταξίδι-έκπληξη για τα αμερικανικά στρατεύματα.

Λύθηκε ο γρίφος με το Air Force One, το οποίο εθέαθη πάνω από την Ευρώπη και τα ξένα ΜΜΕ έκαναν λόγο για “μυστήριο”, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε κάποιο προγραμματισμένο ταξίδι.

Τι έγινε

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ, πραγματοποίησαν ταξίδι στο Ιράκ για να επισκεφτούν τα αμερικανικά στρατεύματα, χωρίς αυτό να έχει ανακοινωθεί εκ των προτέρων.

Η είδηση πως το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ Air Force One εθέαθη να πετά πάνω από την Ευρώπη έκανε τον γύρο του διαδικτύου αλλά ούτε ο Ντόναλντ Τραμπ ούτε κανείς άλλος από το οικογενειακό του περιβάλλον είχε προγραμματισμένο κάποιο ταξίδι.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως το προεδρικό αεροσκάφος εντοπίστηκε πάνω από την Μεγάλη Βρετανία με τις πολιτικές υπηρεσίες αεροπορίας να το καταγράφουν με κατεύθυνση τη Μέση Ανατολή.

Πως λύθηκε το μυστήριο

Το μυστήριο έλυσε με ανάρτησή της στο Twitter η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, γραμματέας του Λευκού Οίκου, δίνοντας πληροφορίες για το πού πήγαινε το Air Force One.

«Ο Πρόεδρος Τραμπ και η Πρώτη Κυρία τραξίδεψαν στο Ιράκ αργά τη νύχτα των Χριστουγέννων για να επισκεφθούν τα στρατεύματά μας και την ανώτερη στρατιωτική ηγεσία, ώστε να τους ευχαριστήσουν για τις υπηρεσίες τους, την επιτυχία τους και την θυσία τους και να τους ευχηθούν καλά Χριστούγεννα».

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια έβγαλαν πολλές σέλφις, ενώ ο αμερικανός πρόεδρος ανέφερε κατά την ομιλία του στους στρατιώτες, σύμφωνα με το Foxnews πως «δεν είναι καθόλου στον σχεδιασμό του» η απόσυρση των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ από το Ιράκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments