Ελλάδα

Δολοφονία στον Πειραιά: Τι λέει ο δράστης για το 21χρονο θύμα του (vid)

Δολοφονία στον Πειραιά: Τι λέει ο δράστης για το 21χρονο θύμα του (vid)
Δολοφονία στον Πειραιά: Ο δράστης ισχυρίζεται ότι το θύμα του κρατούσε μαχαίρι.

Δολοφονία στον Πειραιά: Ένα στυγερό έγκλημα σημειώθηκε στον Πειραιά τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς του 2019. Συγκεκριμένα, ένας νεαρός λίγη ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου έπεφτε νεκρός από πυρά ενός άνδρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της περιοχής.

Ο δράστης μετά το φονικό τράπηκε σε φυγή, ωστόσο την επομένη παραδόθηκε στις Αρχές, παραδεχόμενος το έγκλημα που είχε διαπράξει.

Μεταγωγή στον εισαγγελέα Πειραιά του 30χρόνου δράστη του εγκλήματος με θύμα τον 21χρόνο τη πρωτοχρονιά

Όμως, σήμερα (3/1/19), 48 ώρες μετά την δολοφονία ο δράστης ισχυρίζεται ότι το θύμα του κρατούσε μαχαίρι.

“Κρατούσε μαχαίρι και με κοιτούσε επίμονα..”, είπε στους αστυνομικούς, κάτι όμως που δεν έγινε πιστευτό, διότι κανένας από τους μάρτυρες δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο.

Επιπλέον, να σημειωθεί ότι από την κατάθεση του δράστη και των μαρτύρων προκύπτουν τα εξής:

  • Απομακρύνεται το ενδεχόμενο να υπήρξε η οποιαδήποτε παρεξήγηση για τα μάτια της φίλης του θύματος.
  • Δεν υπήρξε κάποια παρεξήγηση μέσα στο νυχτερινό κέντρο, καθώς όπως υποστηρίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες, το θύμα και η παρέα του δεν είχαν καν μπει μέσα στο μαγαζί λίγο πριν το έγκλημα.

Όπως μάλιστα τονίζουν όλοι, ήταν έξω από το κατάστημα και προσπαθούσαν να αποφασίσουν αν θα μπουν γιατί όπως έλεγαν “είχε πολύ κόσμο και δεν θα έβρισκαν να καθίσουν”.

“Ένας φίλος που ήμασταν μαζί, μου είπε να πάμε έξω να κάνουμε ένα τσιγάρο και τον ακολούθησα. Μόλις βγήκα έξω από την κεντρική είσοδο, είδα το θύμα να με κοιτάει επίμονα και του είπα “τι συμβαίνει φιλαράκο γιατί με κοιτάς έτσι;” Και εκείνος μου απάντησε ότι “δεν σε κοιτάω εγώ, εσύ με κοιτάς κάπως.. “Ένοιωσα να με απειλεί”, είπε ο δράστης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments