Τεχνολογία

To γκάτζετ που θα βοηθήσει τους αφηρημένους και τους ξεχασιάρηδες

To γκάτζετ που θα βοηθήσει τους αφηρημένους και τους ξεχασιάρηδες
Αυτό το γκάτζετ βοηθάει όσους ξεχνάνε λόγω της καθημερινότητας.

Ένα νέο γκάτζετ θα βοηθήσει όσους, για διάφορους λόγους, ξεχνάνε εύκολα ή είναι αφηρημένοι.

Συγκεκριμένα, αν ξεχνάτε, τα κλειδιά σας, το πορτοφόλι σας ή ακόμα και που έχετε παρκάρει, το γκάτζετ αυτό ήρθε για να βοηθήσει.

Το γκάτζετ είναι της Adero, μια εταιρία από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ που εγγυάται πως δεν θα ξεχάσεις ή θα χάσεις ξανά τίποτα και ποτέ.

«Έξυπνο σύστημα οργάνωσης» το λέει και έχει μέσα του γερές δόσεις τεχνολογίας, καθώς πρόκειται για ένα σύστημα επικοινωνίας μεταξύ του ανθρώπου και των αντικειμένων του κόσμου του. Με τη βοήθεια των Smart Tags και των μικρότερων Taglets, η Adero προσφέρει έναν τρόπο που κάνει εύκολη τη ζωή όλων.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις τα Smart Tags στα μεγάλα αντικείμενα που κουβαλάς μαζί σου, όπως την τσάντα ή τη βαλίτσα σου, και τα μικρότερα (Taglets) στα αντικείμενα που έχεις μέσα στην τσάντα, από φορητές συσκευές μέχρι και χαρτομάντιλα.

Ακόμα και ειδοποιήσεις λαμβάνεις μέσω της εύχρηστης εφαρμογής της Adero, που σου επιτρέπει περαιτέρω να προγραμματίζεις τις μεταφορές των φορητών σου πραγμάτων με βάση το καθημερινό πρόγραμμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments