Αυτοδιοίκηση

Περιφέρεια Αττικής – Δούρου: Κοινός μας αγώνας ένα πάρκο ανοικτό, δημόσιο, ασφαλές

Περιφέρεια Αττικής – Δούρου: Κοινός μας αγώνας ένα πάρκο ανοικτό, δημόσιο, ασφαλές
Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις πολιτισμού και ψυχαγωγίας που διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Αττικής.

Περιφέρεια ΑττικήςΔούρου: Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις πολιτισμού και ψυχαγωγίας που διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Αττικής στο ανανεωμένο Πεδίο του ‘Αρεως.

«Με σοβαρή και συστηματική δουλειά επιχειρούμε να κερδίζουμε καθημερινά το ‘στοίχημα’ του Πεδίου του ‘Αρεως, ένα ‘στοίχημα’ ζωής, που δεν αφορά ένα πρόσωπο ή μία διοίκηση αλλά όλους τους πολίτες. Γι’ αυτό και δίνουμε όλοι μαζί τον ίδιο αγώνα για την αναβάθμιση της καθημερινότητας και το δικαίωμα των πολιτών στον δημόσιο πράσινο χώρο που δικαιούνται», τόνισε μεταξύ άλλων η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

Στο μεταξύ χθες πραγματοποιήθηκε στο χώρο η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών ΕΕ, παρουσία της γγ της Ομοσπονδίας Κατερίνας Καντεράκης και του γεν. διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS, Γιώργου Πρωτόπαπα οι οποίοι περιηγήθηκαν στο χριστουγεννιάτικο παζάρι.

Η Περιφερειάρχης, αφού ευχαρίστησε την κα Καντεράκη για τη συμβολή της Ομοσπονδίας στην αναβάθμιση του Πεδίου του ‘Αρεως, , επισήμανε ότι «η δύναμή μας είναι το άθροισμα των δυνάμεων, οι συνέργειες με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την κοινή μας υπόθεση – ένα πάρκο ανοικτό, δημόσιο, ασφαλές, κέντρο δραστηριοτήτων πολιτισμού και αθλητισμού».

Στην εκδήλωση παρέστεισαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Χρήστος Καραμάνος, η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, Θεόδωρος Σχινάς, οι εντεταλμένες περιφερειακοί σύμβουλοι για θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Καλλιόπη Σταυροπούλου και Διεθνών Θεμάτων, Κατερίνα Παλιού καθώς και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Φώτης Χρυσικός και Θανάσης Αλεξίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments