Ελλάδα

ΑΝΤ1: Συγκέντρωσε 211.528 ευρώ για τα Παιδικά Χωριά SOS

ΑΝΤ1: Συγκέντρωσε 211.528 ευρώ για τα Παιδικά Χωριά SOS
Ο ΑΝΤ1 στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη, πράξη» συνέβαλε με έμπρακτο τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών στα "Παιδικά Χωριά SOS".

Ο ΑΝΤ1 προσκάλεσε τους τηλεθεατές του να βοηθήσουν σε ένα σημαντικό έργο και η ανταπόκρισή τους ήταν εντυπωσιακή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, ο όμιλος ΑΝΤ1 στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη, πράξη» συνέβαλε με έμπρακτο τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών στα «Παιδικά Χωριά SOS» για ένα καλύτερο παρόν αλλά και μέλλον.

Οι Έλληνες τηλεθεατές πρωτοστάτησαν στην πρωτοβουλία του ομίλου, καθώς από την πρώτη στιγμή άνοιξαν την καρδιά τους και μοίρασαν χαρά και παραπάνω δύναμη σε παιδιά που την ονειρεύονται.

Καθημερινά, κατάφεραν να κάνουν την αγάπη, πράξη με την εντυπωσιακή τους ανταπόκριση.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν 81.045 κλήσεις και SMS στο 19820, συγκεντρώνοντας €211.528 και εξασφαλίζοντας 186.000 γεύματα για τα παιδιά και 20.000 ώρες μαθησιακής υποστήριξης για τα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα «Παιδικά Χωριά SOS».

Όλοι οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, αγαπημένοι πρωταγωνιστές και συντελεστές εκπομπών στήριξαν την πρωτοβουλία του σταθμού και βρέθηκαν στις δομές και τα σπίτια των «Παιδικών Χωριών SOS» προσφέροντας δώρα, χαμόγελα, αγκαλιές και ελπίδα στα παιδιά που μεγαλώνουν και ονειρεύονται σε αυτά.

Επιπλέον, συνομίλησαν και με τους υπεύθυνους και ενημερώθηκαν για τις πολλαπλές δράσεις και το πολύτιμο έργο τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments