Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Τετάρτη – Τι προβλέπει ο Γιάννης Καλλιάνος (vid)

Πρόγνωση καιρού: Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Τετάρτη – Τι προβλέπει ο Γιάννης Καλλιάνος (vid)
Πρόγνωση καιρού: Μετά τον "Τηλέμαχο" έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας από την Τετάρτη. Αναλυτικά η πρόβλεψη του Γιάννη Καλλιάνου για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στη χώρα μας.

Πρόγνωση καιρού: Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία “Τηλέμαχος”, που έφερε σφοδρές χιονοπτώσεις στις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της ανατολικής Πελοποννήσου, της Κρήτης και των νησιών του Αιγαίου.

Πρόγνωση καιρού: Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νότια.

Στην υπόλοιπη χώρα, αναμένεται να είναι βελτιωμένος ο καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο και θα είναι εντάσεως τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Πολύ ισχυρός παγετός θα επικρατεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια, όπου κατά τόπους θα είναι ολικός.

Πρόγνωση καιρού: Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Τετάρτη

Μετά τον Τηλέμαχο αναμένεται ένα νέο κύμα κακοκαιρίας να επηρεάσει τη χώρα μας, από τα δυτικά με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια – παραθαλάσσια.

Χιονοπτώσεις θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και πρόσκαιρα σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Τα φαινόμενα θα εντοπιστούν αρχικά στα δυτικά και από το απόγευμα βαθμιαία θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα και θα είναι κατά τόπους έντονα.

Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, βαθμιαία 7 με 8 και στο Αιγαίο πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ.

Στα υπόλοιπα θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι σε νοτιοδυτικούς 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο, όμως τις βραδινές και κυρίως τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments