Διεθνή

Απεργία: Συνεχίζουν επ’ αόριστον τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στον ΟΣΥΠΑ

Απεργία: Συνεχίζουν επ’ αόριστον τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στον ΟΣΥΠΑ
Απεργία: Οι εργαζόμενοι στον ΟΣΥΠΑ είχαν προχωρήσει σε κινητοποιήσεις και το Δεκέμβριο.

Απεργία: Συνεχίζεται η επ’ αόριστον απεργία των εργαζομένων στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου (ΟΣΥΠΑ), λόγω μη καταβολής των δεδουλευμένων τους για το μήνα Δεκέμβριο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος των οδηγών του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου Χρίστος Ευαγγέλου ανέφερε ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε εξέλιξη μέχρι στιγμής και κάλεσε τις δύο πλευρές, το Υπουργείο Μεταφορών και την εταιρεία να εξεύρουν μια λύση.

Ο κ. Ευαγγέλου απολογήθηκε στο επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία αλλά επανέλαβε πως δεν πρόκειται να πιάσουν τιμόνι αν δεν πληρωθούν.

Κατάγγειλε επίσης ότι η καταβολή των μισθών τους καθυστερεί εξαιτίας της μη καταβολής της κυβερνητικής οικονομικής συνεισφοράς προς την εταιρεία, σημειώνοντας πως η απεργία θα συνεχιστεί.

Σημειώνεται πως από τη σημερινή απεργία επηρεάστηκαν 5.000 μαθητές και γύρω στις 3.500 χιλιάδες επιβατικό κοινό., σύμφωνα με το ΚΥΠΕ.

Οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου είχαν προχωρήσει σε κινητοποιήσεις και το Δεκέμβριο μέχρι την αποπληρωμή τους για το μήνα Νοέμβριο και ακολούθως για τον 13ο μισθό.

Στο μεταξύ οι Σύνδεσμοι Γονέων της Τεχνικής Σχολής Πάφου και του Λυκείου Έμπας αποφάσισαν, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν με τα μαθητικά δρομολόγια με λεωφορεία, να ζητήσουν από τους μαθητές όπως αύριο το πρωί απέχουν από τα μαθήματά τους τις δύο πρώτες περιόδους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments