Πολιτική

“Πόλεμος” Νέας Δημοκρατίας και Μαξίμου: “Ο αυτοεξευτελισμός και ο Μακεδονομάχος”

“Πόλεμος” Νέας Δημοκρατίας και Μαξίμου: “Ο αυτοεξευτελισμός και ο Μακεδονομάχος”
Απανωτές ανακοινώσεις από τη Νέα Δημοκρατία και το Μέγαρο Μαξίμου.

Πόλεμος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του Μεγάρου Μαξίμου. Συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού να απαντά άμεσα.

Συγκεκριμένα η Πειραιώς στην ανακοίνωσή της  μιλά για «αυτοεξευτελισμό» και αυταπείνωση» και δίνει τον… ορισμό των εννοιών από το λεξικό, τον οποίο αφιερώνει τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον υπουργό Αμυνας.

«Αυτοεξευτελισμός, σύμφωνα με το λεξικό, είναι το τελευταίο στάδιο της αυτοταπείνωσης, στο οποίο περιέρχεται κάποιος συνειδητά ή ασυνείδητα μέσω της πλήρους απώλειας της υπολήψεώς του», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΝΔ σε ανακοίνωσή της «για τις εξελίξεις στη συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου» και προσθέτει: «Αφιερωμένο και στους δύο».

Άμεση απάντηση από το Μαξίμου – Ιδού τι είναι ο αυτοεξευτελισμός

Απαντώντας στην Νέα Δημοκρατία για τα περί αυτοεξευτελισμού, το μέγαρο Μαξίμου σχολίασε:

«Αυτοεξευτελισμός είναι να έχεις υιοθετήσει το επιχείρημα της Χρυσής Αυγής περί «συναλλαγής» και να δηλώνει έκπληκτη ολόκληρη η Ευρώπη.

Αυτοεξευτελισμός είναι να αυτοχαρακτηρίζεσαι προοδευτικός και η FAZ να χαρακτηρίζει το κόμμα σου εθνικιστικό.

Αυτοεξευτελισμός είναι να προδίδει όλη η Ευρώπη και το ΕΛΚ, από τον κ. Βέμπερ μέχρι τον κ. Μπροκ, ότι δεν έχεις πρόβλημα με τη Συμφωνία των Πρεσπών και εσύ να συνεχίζεις να κάνεις τον Μακεδονομάχο.

Τέλος, αυτοεξευτελισμός είναι να σε αδειάζει δημόσια η Γερμανίδα Καγκελάριος για τις ανοησίες περί «συναλλαγής» και εσύ να δηλώνεις ικανοποιημένος από τις δηλώσεις της».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments