Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (12/1/19)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (12/1/19)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για το Σάββατο (12/1/19).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (12/1/19).

Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Από τον Αιγόκερω που βρίσκεται ο πλανήτης της πειθαρχίας, σας ωθεί όλους να είστε πιο υπεύθυνοι. Όλα μπορούν να έχουν την πιο αίσια εξέλιξη, αρκεί να ασχοληθείτε με συνέπεια!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, δίνοντας σε όλους ενέργεια και ένταση. Αυτή θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πάντα σε λειτουργία.

Τη σύμπνοια της Σελήνης με τον Δία από τον Τοξότη, θα ακολουθήσει μια συνάντησή της με τον Άρη. Η θετική ενέργεια σωρεύεται και αναμένει από όλους να την αξιοποιήσετε!

Σήμερα Σάββατο, θα έχετε ανησυχίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας ή τα οικογενειακά ζητήματα μιας γυναίκας που ανήκει στην οικογένεια σας ή στον φιλικό σας κύκλο.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (12/1/19)

Σήμερα θα γιορτάσει τα γενέθλια του κάποιος φίλος, συγγενής ή ένα άτομο που γνωρίζετε καλά – φροντίστε να στείλετε τις ευχές σας. Οι άνδρες μπορεί να αναβάλουν ένα ταξίδι ή να αλλάξουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια για τις προσεχείς εβδομάδες και μήνες.

Σήμερα μπορεί να ενοχληθείτε από μια δυσάρεστη επίσκεψη ενός ατόμου που θα θυμώσει για κάτι. Τα ευχάριστα γεγονότα της σημερινής μέρας θα σχετίζονται με το σπίτι σας ή το παιδί σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχετε ρομαντική διάθεση με την επιθυμία για προσωπικές περιπέτειες με τα οικεία σας πρόσωπα. Η ημέρα είναι κατάλληλη για αγορές, δώρα και αλλαγές στο σπίτι σας. Σήμερα θα έχετε μια καλή διάθεση, οπότε μην αφήσετε κανέναν να τη χαλάσει με άσχημα λόγια, παρατηρήσεις ή άλλες αρνητικές ενέργειες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα χαρείτε να επικοινωνήσετε με φίλους από κοντά και μακριά. Τα σημερινά γεγονότα θα σας φέρουν πίσω σε παλιές αναμνήσεις και εμπειρίες. Τυχόν δυσάρεστες στιγμές μπορούν να συνδεθούν με το παρελθόν σας και να αποκαλύψουν ανεπίλυτα προβλήματα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, το Σάββατο θα αισθανθείτε καταπίεση από τα ψέματα, ή τις προσπάθειες χειραγώγησης κάποιου ή από τα δικά σας λάθη και παραλείψεις.

Όσο πιο γρήγορα βγείτε από αυτή την κατάσταση, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να δημιουργήσετε κάτι θετικό και ελπιδοφόρο για εσάς και την οικογένειά σας. Τα καλά νέα της ημέρας θα έχουν σχέση με τα χρήματα ή τα οικονομικά σας συμφέροντα.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (12/1/19)

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα έχετε κάποια αρχικά σχέδια για σήμερα και η προσοχή σας θα επικεντρωθεί στην εξέλιξή τους.

Σήμερα θα συμμετάσχετε σε ένα σημαντικό γεγονός ή θα βιώσετε κάποια ιδιαίτερα συναισθήματα με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα. Η σημερινή μέρα φέρνει καλή τύχη και αξέχαστες εμπειρίες, αν τις θέλετε με όλο σας το είναι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments