Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ανανεώνει ο Πασχαλάκης

ΠΑΟΚ: Ανανεώνει ο Πασχαλάκης
Οπως αποκαλύπτει με ανάρτηση του ο γιός του προέδρου του ΠΑΟΚ και σύμβουλος της ΠΑΕ Γιώργος Σαββίδης.

Οπως αποκαλύπτει με ανάρτηση του ο γιός του προέδρου του ΠΑΟΚ και σύμβουλος της ΠΑΕ Γιώργος Σαββίδης έχει επέλθει συμφωνία επέκτασης συμβολαίου με τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη και πλέον αυτός θα φορά την φανέλα της ομάδας ως το καλοκαίρι του 2022.

Εγινε το απόγευμα η παρουσίαση της συλλεκτικής έκδοσης του τόμου Toumba Special Edition.

Στην εκδήλωση που έγινε σε κεντρικό βιβλιοπωλείο της Θεσσαλονίκης παρέστη ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πέλκας που στο περιθώριο της εκδήλωσης σχολίασε:

«Θέλουμε πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα παλέψουμε για αυτό μέχρι τέλους. Είναι μία πολύ καλή δουλειά το συλλεκτικό αυτό βιβλίο και ευχαριστώ που είμαι εδώ για την παρουσίαση του. Είναι τυχερός ο ΠΑΟΚ που έχει ανθρώπους να κάνουν μία τέτοια εξαιρετική δουλειά και αξίζει να παρακολουθήσετε την εξέλιξη αυτού».

Στο ερώτημα αν θα μπορεί να αγωνιστεί κατά του Πανιωνίου, εξ αιτίας των ενοχλήσεων που ένιωσε στην σημερινή προπόνηση, ο Πέλκας τόνισε πως “θα αγωνιστώ εάν καταφέρω να κάνω προπόνηση, θα το δούμε αύριο”, ενώ για την παρουσία πολλών μικρών παιδιών στην εκδήλωση, είπε:

“Σίγουρα μας αρέσει που προσπαθούμε να δημιουργούμε νέους φιλάθλους. Θέλουμε να γίνουμε σωστά παραδείγματα για τα παιδιά. Μία ανάγνωση στο βιβλίο θα βοηθήσει σε αυτό”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments