Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (20/1/19)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (20/1/19)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για τη Κυριακή (20/1/19).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (20/1/19)

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης περνά στον Υδροχόο: Η ενέργεια και η προσοχή σας στρέφεται στους φίλους, τις ομάδες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις ανθρωπιστικές δράσεις.

Μια Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω, είχε την στήριξη και του Κρόνου. Αυτή η πλανητική ατμόσφαιρα θεμελίωσε την υπευθυνότητά σας για τη νέα χρονιά, για όσα έχετε να διεκπεραιώσετε!

Η Σελήνη θα αρχίσει την ημέρα από τον Καρκίνο. Θα έχετε την ανάγκη να «καθαρίσετε» την ατμόσφαιρα στο σπιτικό αλλά και τον οικογενειακό σας κύκλο. Αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στον Λέοντα. Όσο θα προετοιμάζεται η Έκλειψη Σελήνης, θα νιώθετε πιο άνετοι στο να κάνετε βήματα προόδου!

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (20/1/19)

Απόψε θα αναδυθεί η Πανσέληνος στον Λέοντα, που είναι παράλληλα και Έκλειψη Σελήνης. Η εστίαση πέφτει στην ακεραιότητα και την φροντίδα προς ό,τι κι αν κάνετε!

Η Κυριακή θα είναι μια καλή μέρα για να τακτοποιήσετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας, να αγοράσετε καινούργιες συσκευές για την κουζίνα σας ή νέο εξοπλισμό. Ανάλογα με την εποχή, αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για εργασίες στον κήπο ή το εξοχικό σας.

Σήμερα θα λάβετε νέα που θα ανακουφίσουν τις ανησυχίες που είχατε την τελευταία εβδομάδα. Είναι πιθανόν να συναντήσετε μια γυναίκα συνάδερφό σας ή θα μιλήσετε για κάποια εργασία.

Σήμερα, θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε μια παρεξήγηση με έναν άντρα που νομίζατε ότι μιλάει ή ενεργεί εναντίον σας. Καλό θα ήταν να προσέξετε ιδιαίτερα τα προσωπικά σας αντικείμενα, τις τραπεζικές σας κάρτες και άλλα σημαντικά έγγραφα. Στην ερωτική σας ζωή σήμερα θα προκύψει μια διαφωνία σχετικά με κάποιο παιδί ή με ένα άτομο μικρότερης ηλικίας. Μάλιστα σήμερα μπορεί να κάνετε σημαντικές συζητήσεις προκειμένου να πάρετε λογικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον σας.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (20/1/19)

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Κυριακή θα είναι μια πολύ αμφιλεγόμενη ημέρα. Σήμερα μπορεί να επιτύχετε ή να χάσετε – όλα θα εξαρτηθούν από την πρακτικότητα των ενεργειών σας. Αποφύγετε άτομα με κακή φήμη, ακόμα και αν έχετε κάποιο όφελος από αυτά. Αποφύγετε σχόλια που μπορούν να ερμηνευθούν με έναν τρόπο που δε θα θέλατε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες επαφές με ανθρώπους από διαφορετικά μέρη. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια, διασκέδαση ή γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις που θα μπορέσουν να ξεπεραστούν μόνο με ειλικρινή συζήτηση.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (20/1/19)

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα βιώσετε διάφορες ενοχλήσεις με την υγεία σας ή θα είστε ευαίσθητοι.

Η σημερινή μέρα θα απαιτήσει από σας να είστε πιο υπεύθυνοι στην εκπλήρωση των οικογενειακών ή των επαγγελματικών σας δεσμεύσεων. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε το σπίτι σας πιο άνετο και να δημιουργήσετε ένα πιο όμορφο περιβάλλον για να ζείτε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε την τάση να θυμώνετε για ασήμαντα πράγματα.

Αυτά που κρύβει η σημερινή μέρα για εσάς είναι σημαντικά και δεν πρέπει να τα αφήσετε να σας ξεφύγουν λόγω της ασταθούς συναισθηματικής σας κατάστασης.

Σήμερα θα μάθετε ενδιαφέροντα πράγματα από ανθρώπους που θα σας επισκεφτούν στο σπίτι σας ή με τους οποίους θα μιλήσετε στο τηλέφωνο. Η κατάσταση της υγείας ενός γνωστού σας θα συνεχίσει να σας προκαλεί άγχος και ανησυχία.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments