Ελλάδα

Ρόδος: Ο δολοφόνος της Τοπαλούδη επιστρέφει στο νησί – Θα καταθέσει για το βιασμό 19χρονης

Ρόδος: Ο δολοφόνος της Τοπαλούδη επιστρέφει στο νησί – Θα καταθέσει για το βιασμό 19χρονης
Ο Αλβανός δολοφόνος της Τοπαλούδη θα μεταχθεί στη Ρόδο μετά τις νέες καταγγελίες για βιασμό.

Στο νησί της Ρόδου αναμένεται να μεταχθεί για να δώσει κατάθεση για τη νέα υπόθεση βιασμού, ο 19χρονος Αλβανός του εγκλήματος στη Ρόδο που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Θυμίζουμε, ότι πριν από λίγο καιρό ο 19χρονος είναι προφυλακιστέος για την δολοφονία και το βιασμό της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη.

Όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΪ, σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης μετά και την καταγγελία 19χρονης που κατέθεσε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας.

Η διαδικασία έκδοσης εντάλματος ακολουθήθηκε για να μπορέσει να μεταχθεί στη Ρόδο και να καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας.

Να αναφερθεί ότι από το γραφείο του ανακριτή θα περάσει και ο 23χρονος, που έχει συλληφθεί για τον βιασμό -μαζί με το 19χρονο αλλοδαπό- της 19χρονης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου του 2018, τρεις ημέρες δηλαδή μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, ο 19χρονος Αλβανός μαζί με έναν 23χρονο Ρομά, κατηγορούνται ότι παρέσυραν την κοπέλα, η οποία αντιμετωπίζει αναπηρία κατά 67%, στην παραλιακή περιοχή Ενυδρείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments