Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (22/1/19)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (22/1/19)
Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (22/1/19).

ζώδια κριός 

κάρτα ταρώ: Ο μάγος

Κριέ, η διαίσθησή σας θα σας καθοδηγήσει σήμερα. Αν δεν βγάζουν νόημα διάφορες καταστάσεις, παρατηρήστε και ακούστε. Αν δείτε πως βγάζουν νόημα, τότε ενεργήστε. Η εσωτερική φωνή σας, μιλά δυνατά σήμερα.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο ερημίτης

Ταύρε, οι λέξεις έχουν μεγαλύτερη σημασία σήμερα. Όταν μιλάτε με τους άλλους για τον εαυτό σας, μπορείτε να προκαλέσετε ή να αποτρέψετε μια κρίση.

Μην μιλάτε αρνητικά για τον εαυτό σας. Έτσι οι άλλοι, δε θα σκεφτούν αρνητικά για εσάς. Μιλήστε θετικά.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (22/1/19)

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Κάρτα ταρώ: Η αυτοκράτειρα

Δίδυμοι, μια σύμπτωση που συμβαίνει σήμερα, θα είναι κι ένα μάθημα ζωής. Η απάντησή σας καθορίζει το πεπρωμένο σας. Αντιλαμβάνεστε τις δυνατότητές σας.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ: ο πύργος

Καρκίνε, ξεπερνάτε τις πολυάσχολες σκέψεις σας και κερδίζετε την προσωπική σας δύναμη. Μια ευκαιρία σάς επιτρέπει να γίνετε όλο και πιο ευτυχισμένοι και να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα του πεπρωμένου σας.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: η σελήνη

Λέοντα, να προσέχετε τους τρόπους με τους οποίους το «εγώ» προσπαθεί να ελέγξει το μυαλό σας. Εστιάστε την προσοχή σας στο πώς αισθάνεστε. Σήμερα, μαθαίνετε να ελέγχετε, το πού θα αφήσετε την προσοχή σας να ταξιδέψει, για καλύτερα αποτελέσματα.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ: δύναμη

Παρθένε, εστιάστε στα πάθη, τους στόχους και τα όνειρά σας. Μην μιλάτε για το παρελθόν. Χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας τώρα, για να δημιουργήσετε. Ελευθερώστε το μυαλό σας να φτάσει ακόμη πιο μακριά από ό,τι φαντάζεστε!

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ: το άρμα

Ζυγέ σήμερα, βιώνετε το πεπρωμένο σε κίνηση. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις επιλογές σας. Δώστε σημασία στην πνευματική συνειδητοποίηση και στα μυστικά μηνύματα, που έρχονται στις σκέψεις σας.

ζώδια σκορπιός(23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ: ο ήλιος

Σκορπιέ ξεπεράστε τη ζώνη άνεσής σας. Δημιουργήστε ένα περιβάλλον που σας επιτρέπει να εκφράζετε και να ανταλλάσσετε τον έρωτα, πιο ελεύθερα. Θα ζήσετε κάποια μοιραία στιγμή σήμερα.

ζώδια τοξότης(22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ: το αστέρι

Τοξότη, ο έρωτας σε πλημμυρίζει σήμερα. Εμφανίζεται ένας καινούργιος τρόπος έκφρασης, όπου η διαίσθησή σας, μιλά πιο ξεκάθαρα σε σας. Ακούστε την καρδιά σας, καθώς εμφανίζονται νέες ευκαιρίες στον έρωτα και τις σχέσεις.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (22/1/19)

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ: τροχός της τύχης

Αιγόκερε, τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Μια καλύτερη επιλογή εμφανίζεται. Η ειρήνη και η ηρεμία έρχονται στον δρόμο σας και θα νιώσετε σαν να είστε εκεί, που έπρεπε να είστε, από την αρχή.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : οι εραστές

Υδροχόε, συγκρατήστε στο μυαλό σας γεγονότα και μην αφήσετε τον εαυτό σας να ξεχάσει, προηγούμενες εμπειρίες. Η σοφία σας έχει αξία. Μια ευκαιρία υπόσχεται ανάπτυξη και ίσως έξτρα χρήματα. Όμως θα αισθανθείτε ότι δεν ταιριάζει με τις εσωτερικές σας επιθυμίες και την προσωπικότητά σας. Εξετάστε τί σας κάνει να νιώθετε ολοκληρωμένοι και πλήρεις… και εμπιστευθείτε αυτά τα συναισθήματα.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ: ο ιεροφάντης

Ιχθύες, η αλήθεια είναι ο ναός σας. Όταν χρειάζεστε δύναμη για την ημέρα ή αισθάνεστε πως θέλετε ένα διάλειμμα από την πραγματικότητα, είναι που ψάχνετε να βρείτε καθοδήγηση. Δώστε προσοχή στους περισπασμούς. Οι ενέργειές σας μπορεί να προδώσουν τις επιθυμίες σας αν δεν ταιριάζουν με τις σκέψεις σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments