Αθλητισμός

Μακέντα: Το ντεφορμάρισμα που κοστίζει νίκες

Μακέντα: Το ντεφορμάρισμα που κοστίζει νίκες
Ο Φεντερίκο Μακέντα αναζητά τον εαυτό του.

Ο Φεντερίκο Μακέντα ξεκίνησε αρκετά καλά το πρωτάθλημα, σκοράροντας κάποια τέρματα που θα του έδιναν τα φτερά προκειμένου στο ελληνικό πρωτάθλημα να ξεδίπλωνε το ταλέντο του.

Ωστόσο, πλέον δεν βρίσκει συχνά δίκτυα, πράγμα που τον κάνει να πέφτει ψυχολογικά, αλλά παράλληλα στερεί βαθμούς και από τον Παναθηναϊκό.

Κάτι ανάλογο γράφει και το Sportime για τον επιθετικό του τριφυλλιού σε δημοσίευμά του. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Μάτι βγάζει η κακή αγωνιστική κατάσταση του Μακέντα. Και ναι, ο Ιταλός δεν είναι ο μόνος, ακολουθώντας το συνολικό ντεφορμάρισμα του Παναθηναϊκού, αλλά απ’ αυτόν, υπάρχουν απαιτήσεις. Και η κάκιστη εικόνα του, κοστίζει. Βαθμούς και νίκες. Και είναι γνωστό πως όταν δεν έρχονται αποτελέσματα, ορισμένα πράγματα για τα οποία μπορείς να κάνεις και τα στραβά μάτια, μοιραία βγαίνουν στην επιφάνεια».

Ο Φεντερίκο Μακέντα μέχρι στιγμής έχει 5 γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο πρέπει να βρει γρήγορα τον καλό του εαυτό προκειμένου ο Παναθηναϊκός να βρε και πάλι τον δρόμο του.

Ο Μακέντα με την φανέλα του Παναθηναϊκού

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments