Οικονομία

ΕΝΦΙΑ – Τέλη κυκλοφορίας: Λήγει η προθεσμία για την πληρωμή τους

ΕΝΦΙΑ – Τέλη κυκλοφορίας: Λήγει η προθεσμία για την πληρωμή τους
ΕΝΦΙΑ - Τέλη κυκλοφορίας: "Τσουχτερά" πρόστιμα για όσους δεν προλάβουν να πληρώσουν.

ΕΝΦΙΑ – Τέλη κυκλοφορίας: Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2019 καθώς και για την 5η δόση του ΕΝΦΙΑ έτους 2018.

Η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, μετά την παράταση που είχε δώσει το υπουργείο Οικονομικών, γίνεται μόνο στις εφορίες, ενώ ο ΕΝΦΙΑ μπορεί να πληρωθεί και ηλεκτρονικά.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Οικονομιών είχε δώσει παράταση ως και το τέλος Ιανουαρίου για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ιδιοκτήτες οχημάτων λόγω των προβλημάτων που είχαν αντιμετωπίσει από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Όσοι δεν καταβάλλουν σήμερα τα τέλη κυκλοφορίας, από αύριο θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμο που ισοδυναμεί με το διπλάσιο των τελών που αναλογούν στο όχημά τους.

Τέλη κυκλοφορίας: Πως γίνεται η πληρωμή

Οι ενδιαφερόμενοι μπαίνουν στο site https://www1.gsis.gr/webtax2/telhkykl/year2012/telhkykl/index.jsp και ακολουθούν τις οδηγίες.

ΕΝΦΙΑ: Τελευταία ημέρα για την πληρωμή του

Οι ιδιοκτήτες των ακινήτων θα πρέπει να πληρώσουν την τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ για το φορολογικό έτος 2018 μέχρι την Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου όσοι δεν τον έχουν πληρώσει εφάπαξ και τον καταβάλλουν σε δόσεις.

Η εκπρόθεσμη πληρωμή του ΕΝΦΙΑ συνεπάγεται πρόστιμο 0,73% για κάθε μήνα καθυστέρησης.

H καταβολή των δόσεων του ΕΝΦΙΑ ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο και ολοκληρώνεται τέλος Ιανουαρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments