Πολιτική

Φωκάς γκαζόζα: “Πάμε να σε κεράσω μία”; – Ο βουλευτής πρόσφερε γκαζόζα σε μια ρεπόρτερ (vid)

Φωκάς γκαζόζα: “Πάμε να σε κεράσω μία”; – Ο βουλευτής πρόσφερε γκαζόζα σε μια ρεπόρτερ (vid)
Ο Αριστείδης Φωκάς και η... γκαζόζα του έχουν γίνει viral. Και ήταν η σειρά μιας ρεπόρτερ να δεχτεί το κέρασμα του βουλευτή.

Στη σφαίρα της… γκαζόζας κινούνται οι ΑΝΕΛ από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για το ΑΣΕΠ και μετά. Συγκεκριμένα όταν ο Αριστείδης Φωκάς απουσίαζε από την Ολομέλεια κατ’ εντολή Πάνου Καμμένου.

Και βρισκόταν στο κυλικείο όπου έπινε μια γκαζόχα.

Ωστόσο, η λογική της γκαζόζας συνεχίζεται κρίνοντας τουλάχιστον από τη συνάντηση του Αριστείδη Φωκά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με μία ρεπόρτερ του Alpha, την οποία ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αποφάσισε να την… κεράσει μία.

Δείτε το βίντεο:

Φωκάς στον ΣΚΑΪ: Αν παραποιήσουν το άρθρο 15 θα δουν τι εστί βερύκοκο

Αν συνεχίσουν έτσι θα πιούμε πολλές γκαζόζες το επόμενο διάστημα, διεμήνυσε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Αριστείδης Φωκάς. μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε «αν παραποιήσουν το άρθρο 15 του κανονισμού της Βουλής θα δουν τι εστί βερύκοκο».

Δίνοντας περισσότερες διευκρινίσεις για τη στάση των βουλευτών του κόμματος του Πάνου Καμμένου είπε ότι «ο Ζουράρις θα τους πλακώσει στα αρχαία ελληνικά, ο Καμμένος μιλάει “γαλλικά” και εγώ ποντιακά».

Κληθείς, δε, από τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ να πει κάτι στον Αλέξη Τσίπρα στα ποντιακά, ο Αριστείδης Φωκάς είπε ότι «θα του μιλούσα για τα κάκαλα».

«Θα έχουμε 7 λεπτά ομιλίας και αντί για τα άρθρα των νομοσχεδίων θα λέμε τα δικά μας» συνέχισε ο κ. Φωκάς.

Ο ίδιος φρόντισε, τέλος, να πλέξει το εγκώμιο του Πάνου Καμμένου για τον οποίο αρχικά είπε ότι είναι «παλληκάρι» γιατί «παράτησε ένα υπουργείο που λάτρευε» ενώ πρόσθεσε ότι «είναι ο μοναδικός υπουργός που έδωσε στρέμματα στον ΠΑΟΚ».

Όσο για την γκαζόζα είπε ότι «προτιμώ την ορίτζιναλ, είναι μοναδική, δεν είναι το ίδιο το περιέ έχει μια ψιλογλυκη γεύση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments