Διεθνή

Άφησες το αυτοκίνητό σου άπλυτο για μέρες; Δες τι μπορεί να πάθεις (pics)

Άφησες το αυτοκίνητό σου άπλυτο για μέρες; Δες τι μπορεί να πάθεις (pics)
Αν άφησες άπλυτο το αυτοκίνητό σου, μπορεί να σου συμβεί κάτι που δεν περίμενες.

Πρέπει να το παραδεχτούμε άπαντες: Για να πάμε να πλύνουμε το αυτοκίνητό μας θα πρέπει να έχουμε κάποιον λόγο. Και αυτός ο λόγος ΔΕΝ είναι γιατί είναι βρώμικο.

Μπορεί, για παράδειγμα, να θέλουμε να πάμε σε έναν γάμο. Και πως να πάμε σε γάμο με βρώμικο αμάξι; Ή μπορούμε να έχουμε ένα ραντεβού. Θα βάλουμε μέσα την κοπέλα να γίνουμε ρεζίλι; Όχι βέβαια. Πλύσιμο το πρωί (μετά από… έξι μήνες), ραντεβουδάκι το βράδυ.

Κι όμως, υπάρχει κάπου στον κόσμο ένας άνθρωπος που βλέπει τα βρώμικα αυτοκίνητα και του… κατεβαίνουν ιδέες. Κι εκεί που εσύ βλέπεις ένα βρώμικο αυτοκίνητο, αυτός ο άνθρωπος βλέπει ένα κενό καμβά.

Και αν ζείτε στη Μόσχα, το αυτοκίνητό σας μπορεί να αποτελέσει τον επόμενο «στόχο» είτε το θέλετε είτε όχι, χάρη στον Ρώσο εικονογράφο Νικήτα Γκολούμπεβ, ο οποίος αναδεικνύει στο έπακρο τις δυνατότητες της ζωγραφικής σε βρώμικα αυτοκίνητα, μετατρέποντας τα σε εκπληκτικά έργα τέχνης.

Πριν ξεκινήσει αυτό το εν εξελίξει έργο, ο Νικήτα ασχολήθηκε δεόντως με τη ζωγραφική, το σχέδιο και την ψηφιακή τέχνη, τα οποία μπορείτε να δείτε στη σελίδα του στο Facebook.

Αυτό που κάνει, όμως, στα βρώμικα αυτοκίνητα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Διότι, πολύ απλά, μπορεί να τα κάνει να φαίνονται… κουκλιά.

Κι ας έχουν ένα τόνο σκόνη πάνω τους.

Δείτε και θα καταλάβετε:

Φωτογραφίες: facebook

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments