Πολιτική

Νέα Δημοκρατία κατά Αχτσιόγλου για τις συντάξεις

Νέα Δημοκρατία κατά Αχτσιόγλου για τις συντάξεις
Η Νέα Δημοκρατία επιρρίπτει ευθύνες στην Έφη Αχτσιόγλου και την κυβέρνηση, αναφορικά με το θέμα των συντάξεων.

Η Νέα Δημοκρατία ρίχνει τα “βέλη” της προς την κυβέρνηση σχετικά με το θέμα των συντάξεων. Με ερώτησή τους, 54 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρονται σε εφαρμογή μεθόδων τεχνητής απόκρυψης από το υπουργείο Εργασίας, κατά του πραγματικού ύψους των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης.

Σύμφωνα με τους “54”, δεν περνά απαρατήρητη η κατάσταση πλήρους απορρύθμισης στον ΕΦΚΑ. Παράλληλα, σημειώνουν ότι η Έφη Αχτσιόγλου έχει διαψευστεί απόλυτα σχετικά με τις προβλέψεις της για την εκκαθάριση των συντάξεων που εκκρεμούν.

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αναζητούν απάντηση στα εξής ερωτήματα:

Πόσοι είναι σήμερα οι ασφαλισμένοι οι οποίοι λαμβάνουν προσωρινή σύνταξη από τον ΕΦΚΑ και για πόσο χρόνο, καθώς και ποιος είναι ο συνολικός μέσος χρόνος αναμονής για τις συντάξεις και τα εφάπαξ που εκκρεμούν.

Kλείνοντας, στη Νέα Δημοκρατία σχολιάζουν ότι χιλιάδες δικαιούχοι σύνταξης που περιμένουν να λάβουν τη σύνταξή τους δεν επιτρέπεται να παραμένουν σε καθεστώς σύγχυσης και αγωνίας. Παράλληλα, καλούν την κυβέρνηση να σταματήσει να τους εξαπατά κατ’ εξακολούθηση, με χρονοδιαγράμματα που διαψεύδονται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments