Αυτοδιοίκηση

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: O Δημήτρης Πέτροβιτς για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: O Δημήτρης Πέτροβιτς για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια ΑΜΘ ανακοίνωσε ο Δημήτρης Πέτροβιτς.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Την ανάγκη δημιουργίας ενός κοινού μετώπου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και των μεγάλων προκλήσεων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, παρουσιάζοντας σήμερα την υποψηφιότητά του ως ανεξάρτητου περιφερειάρχη, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Καβάλα.

Με σαφή συμβολισμό στο λογότυπο ο Δημήτρης Πέτροβιτς παρουσίασε το όνομα του συνδυασμού του «Νέα Περιφέρεια», αναφερόμενος κυρίως στην υπερκομματική ταυτότητα με την οποία διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του και στις πέντε περιφερειακές ενότητες. «Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη δεν έχουμε την πολυτέλεια των κομματικών διαφωνιών και αντιπαραθέσεων», σημείωσε χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας ότι «κόμμα μας είναι ο τόπος μας. Αυτό είναι η Νέα Περιφέρεια».

Περιγράφοντας το ευρύτερο πολιτικό πλαίσιο και τις δυσκολίες της περιόδου που έρχεται, ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου έθεσε τους άξονες που θα κινηθεί η πολιτική του καμπάνια στη βάση τριών ερωτημάτων:

1. Μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια; 2. Μπορούμε να κρατήσουμε τα παιδιά σας στον τόπο σας; 3. Μπορούμε να γυρίσουμε την ιστορία με θετικό πρόσημο για τους πολίτες;

Για να καταλήξει επισημαίνοντας ότι «σε αυτό το περιβάλλον της αβεβαιότητας, βρίσκομαι απέναντι σας και σας ζητώ να με εμπιστευτείτε ως περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στις επόμενες περιφερειακές εκλογές».

Ο κ. Πέτροβιτς κάλεσε σε συστράτευση τους πολίτες και τις υγιείς δυνάμεις της Περιφέρειας σημειώνοντας ότι «το επόμενο διάστημα θα καταθέσουμε την αναλυτική μας πρόταση για τη διακυβέρνηση της Περιφέρειάς μας, με ανοιχτούς δίαυλους επικοινωνίας με τους πολίτες και σχεδιασμό που στηρίζεται σε μετρήσιμα αποτελέσματα.

Αυτά αποτελούν τα εχέγγυα για τη ρεαλιστικότητα των νέων στόχων σας. Όχι κούφιες υποσχέσεις που ξεχνιούνται την επόμενη μέρα των εκλογών. Εμείς κάνουμε πράξη όσα λέμε. Το έργο σας στον Έβρο είναι η εγγύηση για το αύριο της Περιφέρειας μας».

«Μέσα στο ιδιαίτερα δυσμενές περιβάλλον των τελευταίων χρόνων, εμείς για όσα δεσμευτήκαμε, πετύχαμε» σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, αναφέροντας ως παράδειγμα την εξασφάλιση ειδικού προγράμματος, μοναδικού στην Ελλάδα, ύψους 26,3 εκατομμυρίων ευρώ αποκλειστικά για την περιφερειακή ενότητα Έβρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments