Τεχνολογία

Windows 7 τιμή: Αυτό είναι το ποσό που απαιτείται για να τα χρησιμοποιείτε μετά το 2020

Windows 7 τιμή: Αυτό είναι το ποσό που απαιτείται για να τα χρησιμοποιείτε μετά το 2020
Windows 7 τιμή: Η Microsoft θα σταματήσει την υποστήριξή τους, αλλά οι ενημερώσεις δεν θα πάψουν. Αρκεί να υπάρξει το ανάλογο αντίτιμο από τους χρήστες.

Windows 7 τιμή: Η Microsoft θα σταματήσει την υποστήριξη των Windows 7 στις 14 Ιανουαρίου του 2020. Από εκείνη την ημερομηνία και έπειτα, δεν θα υπάρξουν ενημερώσεις από την εταιρεία στις συσκευές.

Η απόφαση της Microsoft για τα Windows 7

Πάντως, η Microsoft δεν παραβλέπει το γεγονός πως υπάρχουν ακόμη αρκετοί χρήστες οι οποίοι χρησιμοποιούν το εν λόγω λειτουργικό

Γι’ αυτό και αποφάσισε να συνεχίσει την υποστήριξη του λειτουργικού συστήματος μετά τη λήξη της επίσημης υποστήριξης. Η εταιρεία θα παρέχει καινούργιες ενημερώσεις έναντι αμοιβής. Στη Microsoft κατέστησαν σαφές ότι οι ενημερώσεις θα απευθύνονται μόνο σε επιχειρήσεις που δεν έχουν δυνατότητα νεότερων αναβαθμίσεων.

Το ποσό που θα χρειαστούν όσοι διατηρήσουν τα Windows 7

Οι τιμές θα ξεκινήσουν στα Windows 7 Enterprise. Όσοι διατηρήσουν το εν λόγω λειτουργικό θα χρειαστούν, $25 ανά συσκευή. Ποσό που θα διπλασιαστεί (στα 50$) μετά από 2 χρόνια.

Προς το παρόν η Microsoft ελπίζει πως μέχρι το 2023, η χρήση των Windows 7 θα είναι αρκετά μικρή ώστε να μη χρειάζεται να προσφέρει αυτές τις ενημερώσεις.

Από την άλλη, εάν οι χρήστες θέλουν να συνεχίσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις σε συσκευές Windows 7 Pro θα αναγκαστούν να πληρώσουν ακόμα υψηλότερο ποσό, ξεκινώντας με $50 για τον πρώτο χρόνο, $100 για το δεύτερο και $200 για τον τρίτο.

Δεδομένου ότι αυτό είναι το κόστος ανά συσκευή, είναι πιο εύκολο για τις επιχειρήσεις να πούνε αντίο στα Windows 7 και να αναβαθμίσουν στη νεότερη έκδοση των Windows 10.

Η ιστορία των Windows 7

Τα Windows 7 (προηγουμένως γνωστά με τις κωδικές ονομασίες Blackcomb και Vienna) είναι ο διάδοχος των Windows Vista.Τα Windows 7 κυκλοφόρησαν στις 22 Οκτωβρίου 2009 και σε 32-bit και σε 64-bit εκδόσεις, σύμφωνα με τη Wikipedia.

Τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται είναι οι μικροεφαρμογές, που ενσωματώθηκαν στην Εξερεύνηση των Windows, μία μικροεφαρμογή για το Windows Media Center, η δυνατότητα καρφιτσώματος και ξεκαρφιτσώματος στοιχείων από το Μενού Έναρξη και τον Κάδο Ανακύκλωσης, βελτιωμένα χαρακτηριστικά πολυμέσων και ένα νέο πρόγραμμα προβολής εγγράφων XPS.

Οι αναφορές επίσης δείχουν ότι ένα εργαλείο αποστολής πληροφοριών στη Microsoft Windows 7 εμφανίζει κάποια άλλα χαρακτηριστικά: την ικανότητα αποθήκευσης ρυθμίσεων λογαριασμού του Windows Live στον Internet Explorer, νέες εκδόσεις της Αριθμομηχανής, της Ζωγραφικής και του WordPad, που χρησιμοποιούν το Windows Presentation Foundation.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments