Πολιτική

Μπογδάνος: “Ρουκέτες” του Πολάκη εναντίον του

Μπογδάνος: “Ρουκέτες” του Πολάκη εναντίον του
Μπογδάνος: Σφοδρά πυρά εναντίον του από τον Πολάκη για τα "τανκς στην ΕΡΤ".

Μπογδάνος: Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση του δημοσιογράφου για την “κατεδάφιση” της ΕΡΤ όταν γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία. Ο Παύλος Πολάκης, με σκληρό τόνο αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Τον αποκάλεσε “κρυφοναζίδιο” και “δημοσιογράφο της πεντάρας”.

Ο Πολάκης πόσταρε στο facebook ένα δημοσίευμα που αφορά τον Μπογδάνο και έγραψε:

«Θελει και τανκς στην ΕΡΤ το κρυφοναζιδιο ,ο “δημοσιογράφος” της πεντάρας !!! Πουσαι παιδί: Αλλο οι ονειρώξεις και αλλο οι διωξεις…. ΥΓ ελα να σου πω τι θα γινει οταν θα χάσετε ….. δεν τοχεις ,ουτε στα όνειρα..».

Μπογδάνος: Τι έγραψε στο Twitter για την ΕΡΤ

Την «επιθυμία» του να μπουν τανκς στην ΕΡΤ και να την κατεδαφίσουν με την εκλογή της Νέας Δημοκρατίας ως νέας κυβέρνησης της Ελλάδας, δημοσιοποίησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σε ανάρτησή του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Twitter.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής-τηλεσχολιαστής έκανε ένα retweet, το οποίο -ούτε λίγο ούτε πολύ- ανέφερε: «Δεν έχετε ιδέα τι έχει να γίνει στην ΕΡΤ αν βγει η Νέα Δημοκρατία», σχολιάζοντας: «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ».

Στη συνέχεια των αναρτήσεων, άλλος χρήστης του twitter πόσταρε: «Αυτά περιμένουμε 4 χρόνια. Ένα τανκς από έξω και να γυρίσουμε την σκηνή Ηλία ρίχτο», με τον κ. Μπογδάνο να απαντά: «Ψηφίστε σωστά και το ‘χουμε!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments