Πολιτική

Βαρουφάκης: Αποκάλυψη βόμβα για Καμμένο

Βαρουφάκης: Αποκάλυψη βόμβα για Καμμένο
Βαρουφάκης: O πρώην υπουργός Οικονομικών προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με τις προθέσεις του Πάνου Καμμένου, πίσω στο 2015.

Βαρουφάκης: Πολλές αποκαλύψεις και πληροφορίες περιελάμβανε η συνέντευξη του πρώην υπουργού Οικονομικών στο ΣΚΑΪ.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε αρκετά στοιχεία από την “ταραγμένη” περίοδο του 2015. Την εποχή των Capital Controls και του δημοψηφίσματος, όταν υπήρχαν συζητήσεις και επεξεργασίες σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στην ελληνική οικονομία.

Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της συνέντευξης Βαρουφάκη ήταν η αναφορά στον Πάνο Καμμένο. Ο πρώην υπουργός αποκάλυψε άγνωστες πτυχές των σκέψεών του κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου.

Τι είπε ο Βαρουφάκης για τον Καμμένο

Ο Γιάνης Βαρουφάκης υποστήριξε ότι το 2015, ο Πάνος Καμμένος υποστήριζε με θέρμη την επιστροφή στη δραχμή. Παράλληλα, ο πρώην υπουργός θέλησε να αντικρούσει τους ισχυρισμούς του πρώην υπουργού Άμυνας.

“Σε ένα εναλλακτικό σύμπαν συνέβησαν αυτά. Όχι στο Σύμπαν στο οποίο ζούμε. Έχετε νιώσει να σας κατασπαράζει ετοιμοθάνατο πρόβατο; Έτσι ένιωσα μόλις τώρα. Αλλά πέραν αυτού, τέτοιο βράδυ που περιγράφει ο κύριος Καμμένος δεν υπήρξε. Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν υπουργός σε μία κυβέρνηση”.

Όλα αυτά είναι μύθος. Απολύτως. Οι συναντήσεις που είχαμε με τον κύριο Καμμένο ήταν στα υπουργικά συμβούλιο όπου μου έλεγε “προχώρα παιδί μου, είμαι μαζί σου”. Η στάση Καμμένου εκείνο το εξάμηνο ήταν ”αφήστε με να είμαι υπουργός Άμυνας, να έχω τη χαρά του υπουργού Άμυνας και εγώ ό,τι πείτε, μαζί σας είμαι”.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος ρώτησε εκ νέου τον Γιάνη Βαρουφάκη για τη στάση του Καμμένου στο θέμα του νομίσματος. “Βεβαίως και το είπε”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαρουφάκης.

Ποιος είναι ο Γιάννης Βαρουφάκης

Ο Γιάνης Βαρουφάκης (1961) είναι καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο οποίο διατέλεσε Διευθυντής του Τομέα Πολιτικής Οικονομίας του ιδίου Τμήματος καθώς και Διευθυντής του Διδακτορικού Προγράμματος Οικονομικών Επιστημών.

Παράλληλα, είναι Επίτιμος Καθηγητής Συγκριτικής Νομικής, Οικονομικής και Χρηματοοικονομικής στο International University College του Πανεπιστημίου του Τορίνο, Επισκέπτης Καθηγητής στο Kings College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, και Επίτιμος Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο του Sydney στην Αυστραλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments