Πολιτισμός

Χιου Τζάκμαν: Κοντά σε αξιοσημείωτο ρεκόρ βραβείων

Χιου Τζάκμαν: Κοντά σε αξιοσημείωτο ρεκόρ βραβείων
Ο Χιου Τζάκμαν απέχει ελάχιστα από το να γίνει... EGOT. Τι σημαίνει και ποιοι το έχουν καταφέρει ως τώρα.

Χιου Τζάκμαν: Ο 51χρονος ηθοποιός βρίσκεται κοντά σε μια σπουδαία διάκριση. Ένα… ατομικό ρεκόρ, όπως λένε και στα σπορ, το οποίο λίγοι ηθοποιοί έχουν καταφέρει να προσεγγίσουν.

Ο Αυστραλός είναι πολύ κοντά στο να γίνει “EGOT”. Το “ΕGOT” βγαίνει από τα ακρωνύμια Emmy, Grammy, Oscar, Tony. Δηλαδή τα τέσσερα πιο ονομαστά βραβεία στον χώρο του θεάματος.

Ο Τζάκμαν έχει κερδίσει Tony, Grammy και Emmy και τώρα απομένει να αποσπάσει και Όσκαρ, ώστε να μπει σε ένα “κλειστό” κλαμπ.

Αν και βρίσκεται κοντά στο να γίνει “EGOT”, ο γνωστός ηθοποιός δεν αναμένεται να κατακτήσει φέτος τον μεγάλο στόχο. Το όνομά του δεν βρίσκεται σε κάποια από τις υποψηφιότητες για Όσκαρ. Ωστόσο, έχει αρκετό καιρό μπροστά του για να πετύχει τον στόχο του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζει τέσσερις ταινίες για το επόμενο διάστημα. Δημιουργίες οι οποίες θα απασχολήσουν εντός του 2019 και του 2020. Έτσι, θα αυξήσει τις πιθανότητες για να μπει στη λίστα που υπάρχουν άλλοι 15 ηθοποιοί. Όπως  οιΜελ Μπρουκς, Γούπι Γκόλντμπεργκ, Τζον Λέτζεντ και Όντρεϊ Χέπμπορν.

Χιου Τζάκμαν: Τα δύσκολα παιδικά του χρόνια

Ο Χιου Τζάκμαν (Hugh Michael Jackman, 12 Οκτωβρίου 1968) είναι Αυστραλός ηθοποιός, κυρίως διάσημος για τη δουλειά του σε μεγάλες, εμπορικές παραγωγές του Χόλυγουντ όπως η τριλογία XMen και το Βαν Χέλσινγκ αλλά και σε μικρότερες, πιο «εγκεφαλικές» όπως το The Prestige και Η Πηγή της Ζωής.

Ο Χιου Τζάκμαν γεννήθηκε στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας από Άγγλους γονείς ενώ ο προππάπους του από την μεριά του πατέρα του ήταν Έλληνας.Οι γονείς του αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το Ηνωμένο Βασίλειο το 1967 και να εγκατασταθούν στη χώρα των καγκουρό μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους.

Ο Τζάκμαν, το πέμπτο σε σειρά παιδί της οικογένειας, έμελλε να βιώσει δύσκολα παιδικά χρόνια όταν στα οχτώ του η μητέρα του Γκρέις εγκατέλειψε αυτόν και τα αδέρφια του και επέστρεψε στο Λονδίνο. Την ανατροφή των παιδιών λοιπόν ανέλαβε ο αυστηρός, Καθολικός πατέρας του Κρις Τζάκμαν, ένας λογιστής, απόφοιτος του πανεπιστημίου του Cambridge.

πηγή φωτογραφίας & video: Τwitter @RealHughJackman

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments