Διεθνή

Πυροβολισμοί ΗΠΑ: Σε εταιρεία στο Ιλινόις

Πυροβολισμοί ΗΠΑ: Σε εταιρεία στο Ιλινόις
Πυροβολισμοί ΗΠΑ: Οχήματα της αστυνομίας να έχουν περικυκλώσει εμπορικό πολυκατάστημα.

Πυροβολισμοί ΗΠΑ: Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές της Ορόρα στο Ιλινόις, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε κατασκευαστική εταιρεία. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 2.30 το μεσημέρι (τοπική ώρα). «Η αστυνομία της Ορόρα στο Ιλινόις των ΗΠΑ ανταποκρίνεται σε μια πιθανή κατάσταση πυροβολισμών σε μια κατασκευαστική εταιρεία» ανέφεραν σε μήνυμα τους στο Twitter οι τοπικές αρχές.

Τα σχολεία στην περιοχή είχαν κλείσει ενώ οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας (SWAT) βρίσκονταν στο σημείο.

Οι πρώτες εικόνες σε τοπικά μέσα ενημέρωσης έδειχναν οχήματα της αστυνομίας να έχουν περικυκλώσει εμπορικό πολυκατάστημα.

Βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν πολλά περιπολικά να έχουν περικυκλώσει ένα μεγάλο εμπορικό κτίριο στην Ορόρα.

«Αναγνώρισα τον δράστη, είναι συνάδελφός μου»

Ένας υπάλληλος της εταιρείας, που κατάφερε να ξεφύγει από το κτήριο, δήλωσε ότι είδε έναν άνδρα να κρατά πιστόλι με λέιζερ. Όπως είπε αναγνώρισε στον δράστη έναν συνάδελφό του. Πρόσθεσε ότι είδε άλλους συνάδελφούς του τραυματισμένους και ότι ο δράστης πυροβολούσε αδιακρίτως. «Ένας από τα παιδιά που βρισκόταν στο γραφείο μας είπε: αυτός πυροβολεί και άρχισε να τρέχει, αιμορραγώντας πολύ άσχημα. Άκουσα πυροβολισμούς και μετά καταφέραμε να βγούμε από το κτήριο», σημείωσε. Μία άλλη υπάλληλος δήλωσε ότι δεν έχει τραυματιστεί, αλλά ότι είναι σοκαρισμένη από το περιστατικό, ενώ πιστεύει ότι αρκετεοί συνάδελφοί της έχουν τραυματιστεί.

Ενημερώθηκε ο Τραμπ

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς, σε ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε ότι ο πρόεδρος Τραμπ ενημερώθηκε για τους πυροβολισμούς στην Ορόρα και παρακολουθεί στενά την κατάσταση. Πάντως, κατά την αναχώρησή του από τον Λευκό Οίκο για τη Φλόριντα αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το περιστατικό των πυροβολισμών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments