Πολιτική

Ανασχηματισμός 2019 – Πάνος Καμμένος: Το σχόλιο του για τους πρώην βουλευτές του (pic)

Ανασχηματισμός 2019 – Πάνος Καμμένος: Το σχόλιο του για τους πρώην βουλευτές του (pic)
Ανασχηματισμός 2019 - Πάνος Καμμένος: Τι σχολίασε στο Twitter μετά την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος.

Ανασχηματισμός 2019 – Πάνος Καμμένος: Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος, ο Πάνος Καμμένος έκανε το σχόλιό του επί της διαδικασίας.

Ο Πάνος Καμμένος δεν δίστασε να εξαπολύσει τα “βέλη” του για τους πρώην βουλευτές του, οι οποίοι παρέμειναν στο κυβερνητικό σχήμα.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ανάρτησε στο Twitter μια φωτογραφία από τη συνάντηση που είχαν ο Ζόραν Ζάεφ με τον επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος στο Νταβός.

Η φωτογραφία συνοδεύτηκε από το εξής σχόλιο:

“Ταμείο για τους βουλευτές-leasing η υπουργική καρέκλα έναντι τυφλής ψήφου. Συγχαρητήρια η συναλλαγή σας ήταν επιτυχής”.

Η πορεία προς τον ανασχηματισμό

Στις 13:30 ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος ανακοίνωσε τον ανασχηματισμό και τα νέα ονόματα που θα μπουν στην κυβέρνηση.

Ο ανασχηματισμός ήταν περιορισμένος, όπως αναμενόταν, με βασική αλλαγή, την αναβάθμιση του Γιώργου Κατρούγκαλου, αφού, όπως σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των διαδικασιών για τη θέση σε ισχύ της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο πρωθυπουργός όπως εξάλλου είχε δηλώσει, δεν κρίνει σκόπιμο να διατηρήσει ο ίδιος το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Εξωτερικών.

Με δεδομένες τις υποχρεώσεις του Νάσου Ηλιόπουλου ως υποψηφίου για το Δήμο Αθηναίων και της Κατερίνας Νοτοπούλου ως υποψήφιας για το Δήμο της Θεσσαλονίκης παρουσιάζεται η ανάγκη για ένα περιορισμένης έκτασης ανασχηματισμό, τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ανακοινώνοντας τα νέα πρόσωπα.

Η ορκωμοσία θα γίνει τη Δευτέρα, μετά την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα από το Μόναχο.

Στο Υπουργείο Εξωτερικών νέος Υπουργός ορίστηκε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα την Ευρωπαϊκή Πολιτική ορίζεται η Σία Αναγνωστοπούλου.

Στο Υπουργείο Εσωτερικών Υφυπουργός με αρμοδιότητα Μακεδονίας – Θράκης ορίστηκε η Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Στο Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης υφυπουργός ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Μπάρκας.

Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών υφυπουργός ορίστηκε ο Θάνος Μωραϊτης Τέλος στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής Υφυπουργός ορίστηκε ο Άγγελος Τόλκας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments